Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού ο Γιώργος Μαζωνάκης - Συναυλία για τις κρατούμενες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 16:00 Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού ο Γιώργος Μαζωνάκης - Συναυλία για τις κρατούμενες

Πανό και δώρα για τον τραγουδιστή.

Στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού βρέθηκε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου ο Γιώργος Μαζωνάκης και έδωσε μια μικρή συναυλία για τις κρατούμενες. Ο τραγουδιστής, όπως φαίνεται από σημερινή του ανάρτηση στο Instagram, επισκέφτηκε τα κελιά των γυναικών που κρατούνται στον Κορυδαλλό και ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες του.

Στο βίντεο που ανέβασε από την επίσκεψή του στο σωφρονιστικό ίδρυμα, ο Γιώργος Μαζωνάκης περπατά στους διαδρόμους της φυλακής και μιλά με τις κρατούμενες. Ακόμη, δείχνει αποσπάσματα από τη συναυλία που παραχώρησε στον προαύλιο χώρο της φυλακής και στιγμιότυπα από την επίσκεψή του στη βιβλιοθήκη και τα κελιά.

Κάποιες από τις γυναίκες της φυλακής είχαν ετοιμάσει διάφορες χειροτεχνίες και πανό με αφιερώσεις για τον Γιώργο Μαζωνάκη.

«Πίστη – Ελπίδα – Αγάπη. Σας ευχαριστώ… Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού, 14 Φεβρουαρίου 2023» γράφει στην ανάρτησή του ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση