Ανδρέας Μικρούτσικος: Διέφυγε τον κίνδυνο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 10:29 Ανδρέας Μικρούτσικος: Διέφυγε τον κίνδυνο

Ο παρουσιαστής νοσηλεύεται σε μονάδα εντατική θεραπείας με λοίμωξη του αναπνευστικού

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στην εντατική με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία», μετά από έντονη δύσπνοια που ένιωσε.

Το πρωί της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μία μικρή ενημέρωση στο «Mega Καλημέρα» και συνεργάτιδά της στην κατάσταση της υγείας του.

«O Ανδρέας τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται, είχε ξανά νοσηλευτεί, είχε προβλήματα με το αναπνευστικό του, δεν αισθανόταν καλά το τελευταίο διάστημα. Είχε έντονη δύσπνοια, είχε βήχα και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις. Βρίσκεται σε μεγάλη κλινική των βορείων προαστίων στην εντατική. Τα τελευταία φαίνεται να είναι καλά και ευτυχώς έχει αποφύγει τον κίνδυνο για την ώρα. Να του ευχηθούμε περαστικά» ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής. 

Δείτε βίντεο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία», μετά από έντονη δύσπνοια που ένιωσε.

Έπειτα από μια σειρά εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και τον μετέφεραν στην εντατική. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο Αττικόν.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, ο παρουσιαστής νοσηλεύτηκε ξανά στο νοσοκομείο επί τρεις συνεχόμενους μήνες.

Είχε αντιμετωπίσει και πάλι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε να διασωληνωθεί στην εντατική, καθώς εμφάνισε μία επιπλοκή και έπαθε λοίμωξη από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο.

Η ανάρτηση της Καινούργιου

Μετά την είδηση για την κατάσταση της υγείας του, η Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία συνεργάζεται στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του έστειλε το δικό της μήνυμα.

Η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε ένα δημοσίευμα με την είδηση για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πάνω σε αυτό έγραψε: «Καλή δύναμη Αντρέα μου. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας μαζί σου. Όλα θα πάνε καλά».

Δείτε το story:

μικρουτσικος


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση