Νέο τραγούδι της Σακίρα με μπηχτές ξανά για Πικέ: «Μακάρι να ήξερε εκείνη πως ακόμη θέλεις εμένα» (vid)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 14:17 Νέο τραγούδι της Σακίρα με μπηχτές ξανά για Πικέ: «Μακάρι να ήξερε εκείνη πως ακόμη θέλεις εμένα» (vid)

Η Κολομβιανή σταρ επέστρεψε με νέο τραγούδι, με μπηχτές για την σχέση του Πικέ με την Κλάρα Κια.

Η Σακίρα όπως φαίνεται δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι την απάτησε ο Ζεράρ Πικέ και επέστρεψε με νέες... μπηχτές εναντίον του, μέσω της μουσικής της ξανά.

Συγκεκριμένα, η Κολομβιανή σταρ έβγαλε νέο τραγούδι στο οποίο, αν ακούσει κανείς τους στίχους, καταλαβαίνει αμέσως ότι μιλάει ξανά για τον πρώην σύντροφό της.

«Ξέχασα τι ζήσαμε και αυτό σε έχει προσβάλλει», «η ζωή μου έχει βελτιωθεί και δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ». «Ό,τι μου έκανε η κοπέλα σου δεν με νευριάζει αλλά γελάω»,

«Δεν γυρίζω πίσω σε σένα ποτέ, είσαι κακή τύχη και τώρα νιώθω ευλογημένη» και «δείχνεις χαρούμενος με τη νέα σου ζωή, αλλά μακάρι να ήξερε εκείνη πως ακόμη θέλεις εμένα», είναι μόνο μερικοί από τους στίχους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση