Μαντόνα: Ελεύθερη ξανά - Χώρισε με τον κατά 41 χρόνια νεότερο σύντροφό της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 22:43 Μαντόνα: Ελεύθερη ξανά - Χώρισε με τον κατά 41 χρόνια νεότερο σύντροφό της

Πηγή από το περιβάλλον της αναφέρει πως μετά τον χωρισμό τους και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της, η 64χρονη σταρ φέρεται να βιώνει μια «κρίση αυτοπεποίθησης»

Η Μαντόνα χώρισε με τον σύντροφό της, Άντριου Ντάρνελ, μετά από 5 μήνες σχέσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, η βασίλισσα της ποπ και το κατά 41 χρόνια νεότερό της, μοντέλο δεν είχαν σοβαρές διαφορές, αλλά αποφάσισαν απλώς ότι η σχέση τους «δεν τσουλάει».

«Ήταν κάτι περιστασιακό, οπότε δεν είναι συντετριμμένη. Απλώς συνέβη σε κακή στιγμή», δήλωσε πηγή στη Page Six.

Μετά το χωρισμό τους, η 64χρονη τραγουδίστρια φέρεται να βιώνει μια «κρίση αυτοπεποίθησης». Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της, για αυτό ωστόσο, δεν οφείλεται μόνο ο σύντροφός της, αλλά τα άπειρα σχόλια που δέχεται τον τελευταίο καιρό για την ηλικία της, τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, αλλά και το «προκλητικό» της λουκ.

«Περνάει μια μικρή κρίση αυτοπεποίθησης και αυτό δεν βοηθάει. Περνούσε πολύ καλά με τον Άντριου, αλλά ποτέ δεν ήταν έρωτας ή κάτι τέτοιο», ανέφερε η ίδια πηγή στην Page Six.

μαντονα

Το πρώην ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει λίγο καιρό μετά το τέλος του τριετούς δεσμού της με τον 28χρονο χορευτή, Αλαμάλικ Γουίλιαμς.

Τον Σεπτέμβριο, έκαναν την πρώτη τους κοινή, δημόσια εμφάνιση, στους δρόμους της Νέας Υόρκης, όπου ο φακός των παπαράτσι τους εντόπισε να ανταλλάσσουν φιλιά. με τον Darnell αφού εντοπίστηκαν να φιλιούνται σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση