Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Η ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι φωτογραφίες με τα δίδυμα παιδιά τους

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 12:21 Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Η ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι φωτογραφίες με τα δίδυμα παιδιά τους

Η ανακοίνωση της απόφασης του Κώστα Καραμανλή να ολοκληρώσει την κοινοβουλευτική του θητεία, δεν έπεσε σαν… «κεραυνός εν αιθρία» στη Νέα Δημοκρατία, αφού κάποιοι τη θεωρούσαν δεδομένη μετά την ομιλία του, τον περασμένο Αύγουστο, στα Ανώγεια.

«Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή. Ως εκ τούτου δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. Προφανώς, στηρίζω πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρετώ αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν αιώνα. Πιστός στην ιστορία της, την ιδεολογία, τις αρχές και τις αξίες της. Με σεβασμό και αγάπη για τον κόσμο της και όλους τους Έλληνες πολίτες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραμανλής.

Και ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη κίνησή του, ο Κώστας Καραμανλής εξακολουθεί να κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, δείχνοντας πλήρη αφοσίωση στην οικογένειά του.

Η Νατάσα Παζαΐτη εκτός από μια λαμπρή επιστήμονας που βοηθάει γυναίκες που έχουν καρκίνο του μαστού αποτελεί και μια πολύ υποστηρικτική μητέρα για τα δίδυμα παιδιά της, την Αλίκη και τον Αλέξανδρο.

Η Αλίκη και ο Αλέξανδρος είναι η απόλυτη προτεραιότητα της Νατάσας Παζαΐτη και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με άρθρο της Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, τα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού ενηλικιώθηκαν και αποφοίτησαν από την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή ολοκληρώνοντας τη σχολική φοίτησή τους και ξεκινώντας τις σπουδές στο πανεπιστήμιο. Μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Αλέξανδρος Καραμανλής πέρασε στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη, ενώ η αδελφή του σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και παράλληλα Επικοινωνία και Media στο Deree. 

«Ευτυχία είναι…να βλέπεις τα παιδιά σου να ενηλικιώνονται… Σήμερα και επισήμως γίνεστε 18. Εύχομαι το επόμενο στάδιο της ζωής σας να είναι γεμάτο με επιτεύγματα, ευτυχία και ονειρεμένες στιγμές. Να μην ξεχνάτε τις παιδικές σας αναμνήσεις και να συνεχίσετε να κάνετε αυτά που αγαπάτε. Σας εύχομαι χρόνια πολλά και θέλω να σας πω πως είμαι πολύ περήφανη για το ήθος σας, τον χαρακτήρα σας, την ευγένειά σας. Η ευτυχία που φέρατε στη ζωή μας…αξία ανεκτίμητη» είχε γράψει η περήφανη μητέρα για την ενηλικίωση των δίδυμων παιδιών της

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν τα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού ακολουθήσουν τα βήματά του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα που υπογράφει η Πένυ Αβραμίδη, ο 20χρονος γιος του Κώστα Καραμανλή, όπως και οι περισσότεροι νέοι στην ηλικία του, έχει επιλέξει να αφοσιωθεί στις σπουδές του, έχοντας πολύ καιρό ακόμα μπροστά του να αποφασίσει αν θα ασχοληθεί με τα κοινά. Όσοι τον γνωρίζουν μάλιστα, μιλούν για έναν σοβαρό νέο που ζυγίζει τις αποφάσεις του, λειτουργεί με μέτρο και θέτει τις προτεραιότητές του, ακόμα κι αν το επίθετο που φέρει θα τον συνδέει για όλη του τη ζωή με τη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας.

Από την άλλη, η Αλίκη Καραμανλή φαίνεται πως επηρεάστηκε από το πολιτικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε, καθώς επέλεξε οι σπουδές της να είναι στις πολιτικές επιστήμες και στην επικοινωνία. Μάλιστα, η 20χρονη έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στον επαγγελματικό στίβο κι από τον περασμένο Νοέμβριο εργάζεται στη μεγαλύτερη εταιρία κοινωνικοπολιτικών ερευνών και δημοσκοπήσεων MRB. 

Η Νατάσα Παζαΐτη για 18 χρόνια είχε αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή των διδύμων. Στη νέα τους καθημερινότητα, βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό τους και τους συμπαραστέκεται με τον τρόπο της. Άλλωστε, η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή αποτελεί και μια καταξιωμένη γιατρό, η οποία συνεχίζει να βοηθάει τις γυναίκες που την έχουν ανάγκη.

Τα 20χρονα δίδυμα παιδιά της Νατάσας και του Κώστα Καραμανλή είναι δύο νέοι που κρατούν χαμηλό προφίλ. Χαρακτηριστικό είναι ότι κρατούν “κλειστά τα χαρτιά” τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο η παρουσία τους το τελευταίο διάστημα είναι πιο συχνή, συνοδεύοντας τους γονείς τους σε δημόσιες εμφανίσεις.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού τον περασμένο Οκτώβριο στο Ηρώδειο:

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

πηγή: Tlife.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση