Κατερίνα Δαλάκα: Επιβεβαίωσε την επανασύνδεσή της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 19:37 Κατερίνα Δαλάκα: Επιβεβαίωσε την επανασύνδεσή της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Αχώριστοι φαίνεται να είναι η Κατερίνα Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, από την ημέρε που η γνωστή αθλήτρια επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο.

Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση του και παρόλο που μέχρι στιγμής είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα, τώρα φαίνεται πως οι δυο τους διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο.

Αυτές τις μέρες μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος αποφάσισαν να κάνουν μια εξόρμηση στον Πόρο α μαζί με αγαπημένους τους φίλους.

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους, καθώς εδώ και λίγες ημέρες απολαμβάνουν μια ρομαντική απόδραση στην Αράχωβα.

Η Κατερίνα Δαλάκα μάλιστα, ως λάτρις των social media, έχει δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες από την εκδρομή της. Το απόγευμα της Κυριακής 26/2 όμως, επιβεβαίωσε την επανασύνδεσή της με τον γνωστό επιχειρηματία, με ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο.

Σε αυτό βλέπουμε την αθλήτρια με τον επιχειρηματία να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί με θέα τη θάλασσα.

πηγή: Tlife.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση