Σάκης Τανιμανίδης: Με το Γιώργο Μαυρίδη μας ενώνουν περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 11:24 Σάκης Τανιμανίδης: Με το Γιώργο Μαυρίδη μας ενώνουν περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (7/3) ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την γυναίκα της ζωής του, Χριστίνα Μπόμπα και την οικογένεια που δημιούργησαν, για το βίντεο με τα δίδυμα στον αεροδιάδρομο και τα σχόλια που τους στενοχώρησαν αλλά και για την σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Για την βάφτιση εγώ τον κάλεσα. Δεν είναι ότι έβαλα κάτω τον εγωισμό μου. Ο χρόνος είναι πολύ μεγάλος γιατρός. Τελικά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Μας χώρισαν και μας χωρίζουν ακόμα κάποια πράγματα. Παρ’ όλα αυτά, αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα. Όσο περνά ο χρόνος και κοιτάς πίσω σου, λες εγώ θέλω να είμαι έτσι ή αλλιώς;» υποστήριξε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Δεν ήταν ότι επικοινωνήσαμε πρώτη φορά στην βάφτιση και τον πήρα μετά από πέντε χρόνια. Μιλήσαμε, είχαμε κάποια μικρή επαφή. Πέρασε αυτός κορωνοϊό, έκανα εγώ τα παιδάκια μου. Όταν παντρεύτηκε με την Κρίστη, με κάλεσε στον δικό του τον γάμο και μετά τον κάλεσα εγώ στην βάφτιση, όχι για ό,τι είχε προηγηθεί. Απλά ένιωθα σε αυτήν την ημέρα θα ήθελα να είναι κι ο Γιώργος. Έχω πολύ απλό τρόπο σκέψης και πρώτου επιπέδου ανάλυση» εξήγησε ο Σάκης Τανιμανίδης.

The 2night Show: Δείτε περισσότερα σημεία από τη συνέντευξη που έδωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση