Ατζούν Ιλιτζαλί: Πέμπτο παιδί θα αποκτήσει ο Τούρκος παραγωγός

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 10:12 Ατζούν Ιλιτζαλί: Πέμπτο παιδί θα αποκτήσει ο Τούρκος παραγωγός

Πληροφορίες θέλουν την 24χρονη Ayca Cagla Altunkaya, σύντροφο του παραγωγού του Survivor, να είναι έγκυος. Ποιο το φύλο του μωρού.

Πέμπτο παιδί αναμένεται να αποκτήσει το επόμενο διάστημα ο διάσημος Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο 54χρονος παραγωγός του Survivor, ο οποίος έχει ήδη τέσσερις κόρες από προηγούμενους γάμους, βρίσκεται σε σχέση με την 24χρονη Ayca Cagla Altunkaya.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 3 χρόνια και η σχέση τους έγινε γνωστή λίγο μετά το διαζύγιο του Ατζούν με την πρώην (και τρίτη) σύζυγό του, Seyma Subasi.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα sabah, η 24χρονη είναι έγκυος και θα γίνει η μητέρα του πέμπτου παιδιού του Τούρκου παραγωγού του Survivor.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τις πληροφορίες, οι οποίες, μάλιστα, αναφέρουν πως η Ayca περιμένει αγοράκι.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση