Επική ατάκα Σπαλιάρα «Δεν έχει νόημα να μπω στο Survivor All Star, δεν έχω καμία πρώην μέσα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 21:46 Επική ατάκα Σπαλιάρα «Δεν έχει νόημα να μπω στο Survivor All Star, δεν έχω καμία πρώην μέσα»

O Γιάννης Σπαλιάρας τοποθετήθηκε και για τον λόγο που δεν έλαβε μέρος στο Survivor All Star.

Tο βράδυ της Κυριακής ο Γιάννης Σπαλιάρας σχολίασε το Survivor All Star. Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης του Survivor μεταξύ άλλων, απάντησε για όσα βλέπουμε το τελευταίο διάστημα στο ριάλιτι, μεταξύ του Μάριου Πρίαμου και της Ελευθερίας Ελευθερίου, ενώ τοποθετήθηκε και για τον λόγο που δεν έλαβε μέρος στο Survivor All Star.

«Δεν το περιμέναμε έτσι το Survivor, παραπέμπει σε ένα άλλο ριάλιτι. Ερωτικού περιεχομένου μάλλον. Νομίζω η παραγωγή της Acun Media ήθελε να βγάλει και το Love Island και το Survivor, δεν τους βγήκε και είπε να το κάνουν ένα. Δεν έχει νόημα να μπω στο παιχνίδι, δεν υπάρχει καμία πρώην μου μέσα», είπε το μοντέλο.

πηγή: gazzetta.hgr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση