Όσκαρ 2023: H αγκαλιά Χάρισον Φορντ - Κε Χούι Κουάν που έγινε viral 39 χρόνια μετά το «Ιντιάνα Τζόουνς»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 10:09 Όσκαρ 2023: H αγκαλιά Χάρισον Φορντ - Κε Χούι Κουάν που έγινε viral 39 χρόνια μετά το «Ιντιάνα Τζόουνς»

Ο Κε Χούι Κουάν παρέλαβε το βραβείο του Β’ Ανδρικού Ρόλου στα Όσκαρ 2023, ωστόσο η στιγμή που έγινε viral ήταν όταν ανέβηκε πάνω στη σκηνή με το υπόλοιπο καστ τού «Τα πάντα όλα», για να παραλάβουν το βραβείο καλύτερης ταινίας.

Στη σκηνή βρισκόταν ο Χάρισον Φορντ, τον οποίο μόλις είδε χοροπηδούσε σαν μικρό παιδί. Ο λόγος ήταν γιατί ο Βιετναμέζος στην καταγωγή ηθοποιός είχε κάνει ντεμπούτο δίπλα στον Φορντ, στην ταινία «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός του χαμένου θησαυρού».

Ήταν ο «πιτσιρίκος» που σε μία σκηνή αγκαλιάζει τον Ιντιάνα Τζόουνς, σκηνή που… επαναλήφθηκε χθες στην συνάντησή τους, 39 χρόνια μετά τα γυρίσματα της ταινίας (1984) στην οποία ο Κουάν ήταν μόλις 12 ετών.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση