Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον γιο του για μπιλιάρδο - Το στιγμιότυπο που ενθουσίασε τους φαν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 10:52 Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον γιο του για μπιλιάρδο - Το στιγμιότυπο που ενθουσίασε τους φαν

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram που ενθουσίασε τους διαδικτυακούς του φίλους και δεν ήταν άλλο από ένα στιγμιότυπο με τον γιο του.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος chef και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef βγήκε με τον 5 μηνών γιο του και έπαιξε μπιλιάρδο.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που δημοσιεύεται κάποιο στιγμιότυπο με τον γιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και της Χρύσας Μιχαλοπούλου στα social media.

Τα Χριστούγεννα ο chef είχε δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία του γιου του, ο οποίος βρίσκεται στην αγκαλιά του και φοράει αγιοβασιλιάτικη στολή.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το γιο του παίζουν μπιλιάρδο -Το στιγμιότυπο που ενθουσίασε τους φαν

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πέρασε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον γιο του το απόγευμα της Παρασκευής και συγκεκριμένα φαίνεται πως οι δυο τους βγήκαν έξω για να παίξουν… μπιλιάρδο.

Πατέρας και γιος, απόλαυσαν τη στιγμή τους με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να απαθανατίζει το καρότσι, μπροστά από το τραπέζι του μπιλιάρδου και χαριτολογώντας να γράφει στο σχετικό βίντεο «Θα ξεκινήσουμε με τα βασικά».

Μπορεί ο Κουτσόπουλος junior να είναι ακόμη 5 μηνών, φαίνεται όμως πως ο chef απολαμβάνει τα χόμπι του παρέα με εκείνον.

Πηγή: bovary.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση