Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Λίντσεϊ Λόχαν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 10:33 Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Λίντσεϊ Λόχαν

Η ηθοποιός έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Λίντσεϊ Λόχαν περιμένει το πρώτο της παιδί.

Εκείνη και ο σύζυγός της, Μπάντερ Σάμας θα γίνουν σύντομα γονείς, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια φωτογραφία με ένα μωρουδιακό κορμάκι, το οποίο γράφει επάνω του: «Ερχεται σύντομα». Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Λίντσεϊ Λόχαν έγραψε: «Είμαστε ευλογημένοι κι ενθουσιασμένοι».

Σε δήλωση που έκανε η ηθοποιός στο TMZ, αναφέρει: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έρχεται το νέο μέλος της οικογένειάς μας και ανυπομονούμε για αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας».

Οι πρώτες φήμες για μια πιθανή εγκυμοσύνη της 36χρονης είχαν κυκλοφορήσει πριν από περίπου 2 μήνες, καθώς σε όλες της τις δημόσιες εμφανίσεις, φρόντιζε να φοράει φαρδιά ρούχα, που κάλυπταν την κοιλιά της.

Το ζευγάρι ανέβηκε πέρυσι τα σκαλιά της εκκλησίας, με την ηθοποιό να κάνει γνωστή την ευχάριστη είδηση την ημέρα των γενεθλίων της. Ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού, λίγο πριν την καραντίνα, ενώ τον Νοέμβριο του 2021 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση