Hilary Swank: Η επική ανάρτηση λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μητέρα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 16:43 Hilary Swank: Η επική ανάρτηση λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μητέρα

Σε λιγότερο από έναν μήνα η Hilary Swank θα γίνει για πρώτη φορά μαμά. Ανυπόμονη για τη μεγάλη ημέρα «μοιράστηκε» με τους ακολούθους της το υπερηχογράφημα ενός εκ των διδύμων.

Η Χίλαρι Σουάνκ περιμένει δίδυμα με το σύζυγό της Φίλιπ Σνάιντερ και τα μωρά έχουν ήδη τη δική τους προσωπικότητα! Η γνωστή ηθοποιός αναμένεται να γεννήσει στις 16 Απριλίου, την ημέρα των γενεθλίων του πατέρα της, Στίβεν Μάικλ Σουάνκ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2021.

Η σταρ πρόσφερε στους θαυμαστές της μία πρώτη ματιά σ’ ένα από τα δίδυμά της, καθώς μοιράστηκε ένα υπερηχογράφημά της. «Μωρό Α ποζάρει για την κάμερα στο υπερηχογράφημα» έγραψε στη λεζάντα που τη συνόδευσε με τα hashtag #TheRealMillionDollarBaby #Prizefighter.

Στο υπερηχογράφημα, ένα από τα δίδυμα που το βάφτισε ήδη με χιούμορ «Million Dollar Baby», φαίνεται να κάνει επίδειξη στους μύες του χεριού του. Πολλοί από τους διάσημους φίλους της σχολίασαν την επική φωτογραφία.

«Λοιπόν ξέρουμε ότι το μωρό Α έχει ήδη τους ώμους της μαμάς!, έγραψε η Kέιτ Χάντσον, ενώ η Mariska Hargitay πρόσθεσε, «Μου έκλεψαν την καρδιά μου. Σούπερ μωρά» «Ω θεέ μου!», σχολίασε η Σάρον Στόουν, ενώ η Λίντσεϊ Λόχαν έβαλε μερικά emoji με καρδιές.

Η Σουάνκ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο Good Morning America τον Οκτώβριο του 2022, λέγοντας ότι εκείνη και ο Σνάιντερ θα ήταν σε διπλή υπηρεσία» είπε τότε η ηθοποιός. «Και όχι μόνο ένα, αλλά δύο. Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Πρόσφατα εμφανίστηκε επίσης κατά τη διάρκεια ενός guest spot στο The Late Late Show με τονΤζέιμς Κόρντεν όταν εξήγησε ότι το να περιμένει δίδυμα την έκανε να νιώσει το θαύμα της εγκυμοσύνης. «Αισθάνομαι ότι οι γυναίκες είναι υπερήρωες», είπε. «Τι κάνουν τα σώματά μας; Έχω έναν εντελώς νέο σεβασμό. Εννοώ, αγαπώ τις γυναίκες, πάντα αγαπούσα τις γυναίκες, αλλά τώρα, λέω "Ουάου, μπορούμε να το κάνουμε αυτό!»

H Xίλαρι Σουάνκ κέρδισε το Όσκαρ της Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας το 2005 για την ταινία «Million Dollar Baby» του Clint Eastwood.

Πηγή: marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση