Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το δείπνο με τον Τεντ Σαράντος του Netflix για την επιτυχία του «Maestro»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 12:08 Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το δείπνο με τον Τεντ Σαράντος του Netflix για την επιτυχία του «Maestro»

To «Maestro in Blue», όπως είναι ο τίτλος του «Maestro» στο Netflix, προβάλλεται πλέον παγκοσμίως και έχει κατακτήσει το κοινό πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας, αφού εξασφάλισε μία θέση στη 10άδα της πλατφόρμας.

Με αφορμή τις πρώτες μέρες παγκόσμιας προβολής, αλλά και την μεγάλη επιτυχία της σειράς, ο επικεφαλής περιεχομένου και  Co-CEO της κορυφαίας συνδρομητικής πλατφόρμας Τεντ Σαράντος, κάλεσε τον δημιουργό, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, σε δείπνο στο Λος Άντζελες.

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το δείπνο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για όσα βιώνει αυτές τις μέρες με το «ταξίδι» της σειράς στο παγκόσμιο Netflix.

Στο δείπνο το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Τζον Στάμος, η Νία Βαρντάλος και Μαρία Μενούνος.

«Ένα κάλεσμα από τον Τεντ Σαράντος για την επιτυχία του “Maestro in Blue” στις πρώτες του παγκόσμιες μέρες… Δεν έχω λόγια να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία για αυτό που έζησα εδώ στο ΛΑ και για την καταπληκτική υποδοχή…» έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η ανάρτηση με φωτογραφίες από το δείπνο στο Λος Άντζελες

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση