Έλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, είχα και εγώ αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητά μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 13:33 Έλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, είχα και εγώ αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητά μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για τις αναζητήσεις και τις αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά της σε ηλικία 13 ετών. Τι είπε για την κατάθλιψη, την ψυχοθεραπεία και τη σεξουαλική ταυτότητα.

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου μιλώντας ανοιχτά για θέματα που θα έπρεπε να θεωρούνται πλέον σήμερα δεδομένα.

Μιλώντας στο podcast "Pop Revolution" του ραδιοφωνικού σταθμού Pride 98.6, η καλλιτέχνις με αφορμή την κατάθλιψη που πέρασε σε ηλικία 13 ετών μίλησε ανοιχτά για το πόσο τη βοήθησε η ψυχοθεραπεία, ενώ εξομολογήθηκε πως και η ίδια είχε αμφιβολίες ως έφηβη για τη σεξουαλικότητά της.

"Εγώ πιστεύω ότι πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που έχουν περάσει άπειρο χρόνο για τις ψυχοθεραπείες που έχω κάνει στη ζωή μου και μόνο καλό μου έκαναν", είπε αρχικά η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: "Την πρώτη φορά δεν κατάλαβα εγώ ότι χρειάζεται να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό. Το κατάλαβε η ίδια η ειδικός του σχολείου γιατί ήμουν 13 χρονών την πρώτη φορά που πέρασα μία κατάθλιψη. Έπαθα ταυτόχρονα μία μεγάλη θρησκευτική αντίδραση, δεν ήξερα πού ανήκω, αν θέλω να πιστέψω στην Επιστήμη, μού ήταν πολύ δύσκολο. Οι γονείς μου ήταν και εξακολουθούν να είναι κοντά στην Εκκλησία, όπως και εγώ βέβαια είμαι".

Μιλώντας για τη σεξουαλικότητα, ένα θέμα που δυστυχώς από πολλούς θεωρείται ακόμα ταμπού, η ίδια αποκάλυψε πως από μικρό παιδί είχε gay φίλο, κάτι που την έκανε να θεωρεί πως είναι απόλυτα φυσιολογικό για έναν άνθρωπο όταν νιώθει έτσι. "Θα κάτσω να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια. Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, ας ξεκινήσουμε από αυτό το πράγμα. Ξέρουμε τι κάνει ένα straigh ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες;", αναρωτήθηκε, ενώ δεν έκρυψε πως και εκείνη είχε αμφιβολίες για τη σεξουαλική της ταυτότητα σε ηλικία 13 ετών.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση