Ντικ Βαν Ντάικ: Τροχαίο για τον 97χρονο σταρ - Ζητούν να ξαναδώσει εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 16:36 Ντικ Βαν Ντάικ: Τροχαίο για τον 97χρονο σταρ - Ζητούν να ξαναδώσει εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης

Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του - «Γλιστρούσε ο δρόμος επειδή έβρεξε» ισχυρίζεται ο ίδιος.

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Ντικ Βαν Ντάικ στο Μαλιμπού, αφού έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Πληροφορίες του TMZ, αναφέρουν ότι η αστυνομία ανταποκρίθηκε στις κλήσεις για το ατύχημα του 97χρονου ηθοποιού, το αμάξι του οποίου προσέκρουσε πάνω σε μια πύλη.

Ο Ντάικ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, επειδή γλίστρησε στον δρόμο μετά από έντονη βροχόπτωση στο Λος Άντζελες και κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο «θρύλος» του Χόλιγουντ βρέθηκε να αιμορραγεί από τη μύτη και το στόμα και να υποφέρει από πιθανή διάσειση.

Η περιπέτεια αυτή έληξε αισίως για τον ο βετεράνο ηθοποιό, που βγήκε από το ατύχημα με ελαφρά τραύματα. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους τραυματιοφορείς στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Πηγή δήλωσε στο TMZ ότι ο ηθοποιός πιθανώς υπέστη διάσειση μετά το ατύχημα.

Μετά από φήμες που κυκλοφόρησαν, ξεκαθαρίζεται από τους αρμόδιους ότι δεν εμπλέκονται ναρκωτικά και αλκοόλ στην υπόθεση, αλλά και ότι η αστυνομία έχει υποβάλει τα απαραίτητα έγγραφα για να ζητήσει επαναληπτικό τεστ οδήγησης για τον Ντάικ. Επικαλέστηκαν την ηλικία του ως έναν από τους λόγους για την αίτηση.

Πηγή: TMZ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση