Σάρον Στόουν: «Στο Βασικό Ένστικτο έβγαλα 13,5 εκατ. δολάρια λιγότερα από τον Μάικλ Ντάγκλας»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 13:14 Σάρον Στόουν: «Στο Βασικό Ένστικτο έβγαλα 13,5 εκατ. δολάρια λιγότερα από τον Μάικλ Ντάγκλας»

Η Σάρον Στόουν συνεχίζει τις αποκαλύψεις για τη ζωή της, αυτή τη φορά θίγοντας τη διαφορά στις αμοιβές μεταξύ ανδρών και γυναικών ηθοποιών στις ταινίες του Χόλιγουντ που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, όπως το Βασικό Ένστικτο, που την καθιέρωσε στο χολιγουντιανό πάνθεο.

Μετά τον ισχυρισμό ότι έχασε «τις μισές οικονομίες» της στο κραχ της Silicon Valley Bank, η Σάρον Στόουν αποκάλυψε στην τελετή εκδήλωσης των 43ων βραβείων Muse, που αφορούν τις γυναίκες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης των ΗΠΑ, ότι στην ταινία Βασικό Ένστικτο πήρε μόλις 500.000 δολάρια αμοιβή.

Όμως, ο συμπρωταγωνιστής της, Μάικλ Ντάγκλας, «πήρε 14 εκατομμύρια δολάρια αμοιβή. Βέβαια, ήμουν καινούρια και αυτός ήταν ένα πολύ μεγάλο αστέρι», είπε στο πλήθος των κυρίως γυναικών στελεχών του κινηματογράφου και της τηλεόρασης την περασμένη Τρίτη (28.3.2023).

Ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η Σάρον Στόουν πήρε 13,5 εκατ. δολάρια λιγότερα ως αμοιβή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία του 1992. Παράλληλα, ένας από τους παραγωγούς της συγκεκριμένης ταινίας δεν της έδειχνε καθόλου σεβασμό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αφού τη φώναζε Κάρεν και όχι Σάρον «καθ’ όλη τη διάρκειά τους».

«Ακόμη και στο Governor’s Ball [μετά τα Όσκαρ], με φώναζε ακόμα Κάρεν! Και κουβαλούσα αυτή την ταπείνωση βαθιά μέσα μου συνέχεια – παρ’ όλο που το όνομά μου δεν υπήρχε στην αφίσα», είπε η Σάρον Στόουν για την εμπειρία της στα γυρίσματα της ταινίας Βασικό Ένστικτό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Σάρον Στόουν τιμήθηκε στα 43α βραβεία Muse για την καριέρα της, μαζί με άλλες γυναίκες όπως η πρωταγωνίστρια του «The Piano Lesson», Ντανιέλ Μπρουκς, η πρόεδρος της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, Τζάνετ Γιανγκ, η πρωταγωνίστρια του «Slumdog Millionaire», Φρίντα Πίντο και η Σάντρα Λι.

Με πληροφορίες από PageSix

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση