Λευτέρης Πανταζής: Έβγαλα από την κολώνια 9 εκατομμύρια μέσα σε τέσσερις μήνες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 10:28 Λευτέρης Πανταζής: Έβγαλα από την κολώνια 9 εκατομμύρια μέσα σε τέσσερις μήνες

«Πήρα ένα διαμέρισμα στο Φάληρο και έμενα με τη μανούλα μου».

Σε ένα από τα επιχειρηματικά του projects εστίασε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο Λευτέρης Πανταζής επισημαίνοντας πως είχε βγάλει τη δική του κολώνια από την οποία μέσα σε τέσσερις μήνες κέρδισε 9 εκατομμύρια δραχμές. Όπως δε τόνισε πηγή έμπνευσής του ήταν ο Αλέν Ντελόν.

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ1 Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ο Λευτέρης Πανταζής τη Δευτέρα του Πάσχα αποκάλυψε πως είχε στο παρελθόν λανσάρει στην αγορά μία γυναικεία κολώνια με την ονομασία «ΛεΠα».

«Ήμουν στην Γαλλία και μου έδωσαν λίστα. Την ώρα που ψωνίζω βλέπω μια ωραία κολόνια που έγραφε Αλέν Ντελόν. Λέω αυτός είναι καλύτερος από εμένα; Θα βγάλω κι εγώ κολώνια. Το είπα στην παρέα μου και χαχανίζανε. Βρήκα μια εταιρεία, την διευθύντρια και κάναμε το άρωμα. Έβγαλα μια κολώνια για τις γυναίκες. Λεγόταν Λευτέρης Πανταζής και ένας φίλος διαφημιστής μου είπε να το κάνουμε ΛεΠα. Ακούγεται και λίγο γαλλικό» υπογράμμισε ο τραγουδιστής.

«Έβγαλα 9 εκατομμύρια σε τέσσερις μήνες και την πούλησα σε μία κυπριακή εταιρία και πήρα ένα διαμέρισμα. Τότε δεν είχα ακόμη χτίσει το σπίτι μου. Πήρα ένα διαμέρισμα στο Φάληρο και έμενα με την μανούλα μου», σημείωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση