Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τους γονείς του και το τηλεφώνημα που του άλλαξε τη ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 13:10 Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τους γονείς του και το τηλεφώνημα που του άλλαξε τη ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην καριέρα του, την οικογένειά του και την προσωπική του ζωή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» και μίλησε για τις προσπάθειες των γονιών του να δημιουργήσουν οικογένεια.

«Οι γονείς μου ήταν δυο άνθρωποι που πάλευαν στη ζωή τους να καταφέρουν πράγματα…Ήταν άνθρωποι που κυνηγούσαν τα όνειρά τους. Γνωρίστηκαν στην Ιταλία, στη Ρώμη, όταν πήγαν να σπουδάσουν. Από τότε είναι μαζί. Όταν τελειώσανε από την Ιταλία και γυρίσανε στην Αθήνα, παλεύανε να κάνουν οικογένεια πάρα πολλά χρόνια. Είχαν κάποιες στενάχωρες αποτυχημένες προσπάθειες στο να κάνουν οικογένεια. Παλεύανε ξανά και ξανά. Φτάσανε στο σημείο να μην μπορεί πλέον να γίνει με φυσιολογικό τρόπο, αλλά είχανε τόσο μεγάλη θέληση να κάνουν οικογένεια παρά τα όποια προβλήματα είχαν τότε, και στα οικονομικά τους και τη ζωή τους», σημείωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Ο στόχος τους ήταν να κάνουν οικογένεια με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν είναι ότι είχαν λεφτά. Ξεκίνησαν με ένα σπίτι στο ενοίκιο με μόνο στόχο να κάνουν οικογένεια. Έτσι μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν εξωσωματική. Τότε ήταν πολύ δύσκολο στην Ελλάδα… Τα κατάφεραν. Της είπε τότε ο γιατρός της μητέρας μου πως επειδή ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό και δεν είχαν ξαναγίνει στην Ελλάδα τρίδυμα, ότι για εννέα μήνες θα έπρεπε να είναι στο κρεβάτι και να μην κάνει τίποτα. Έκατσε εννέα μήνες στο κρεβάτι. Όταν τη ρωτάω πως το έκανε αυτό, πάντα μου λέει ότι το μόνο που σκεφτόταν επί εννέα μήνες ήταν η μέρα που θα γεννούσε», πρόσθεσε ο ίδιος.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Όταν ασχολήθηκα με το τραγούδι κάποιες εταιρείες δεν πίστευαν σε εμένα

Μιλώντας για τα πρώτα του βήματα στη μουσική και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε ότι: «Είχα κάνει τα χαρτιά μου να φύγω στην Ιταλία για να σπουδάσω ιατρική και εκείνη την περίοδο με φώναξε η Βίσση να τραγουδήσω μαζί της. Ακολούθησα το ένστικτό μου. Έκλεινα δουλειά τη δουλειά. Προέκυπταν προβλήματα. Δεν με πιστεύανε στην αρχή κάποιες εταιρείες. Υπήρχαν και ακραία περιστατικά. Σε ανθρώπους που θέλανε να με βοηθήσουν, οι εταιρείες τους λέγανε, “μην ασχολείστε με αυτόν, θα τα χάσετε”. Εκείνη την περίοδο πάλευα κι εγώ αλλά ίσως ήταν και η αφορμή να γίνω καλύτερος. Δεν με πήρε ποτέ από κάτω».

«Οι άνθρωποι που με αμφισβήτησαν τότε, μου έκανα καλό. Τώρα είναι πολύ καλά μαζί μου. Κι εγώ τους ευχαριστώ γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να έχω κάνει κάποια πράγματα που ούτε φανταζόμουν μικρός ότι θα τα κάνω» πρόσθεσε.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν οικογένεια

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε και ότι η δημιουργία οικογένειας είναι μέσα στα πλάνα του.

«Οι γονείς μου, μού λένε να κάνω οικογένεια και όσο περνάει ο καιρός το έχω και εγώ στο μυαλό μου. Αυτό που τους απαντάω, είναι ότι όλα θα γίνουν όπως τα φέρει ο Θεός, δεν κάνεις πλάνο σε αυτό. Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν οικογένεια. Πιστεύω ότι όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα βρίσκω χρόνο για όλα. Έχουν υπάρξει στο παρελθόν σχέσεις μου που έχουν αντέξει λίγο παραπάνω, αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σαφώς και δεν είναι εύκολο για μια κοπέλα να είναι μαζί μου, αλλά δύσκολο είναι και για εμένα το να σκέφτομαι ότι της είναι δύσκολο όλο αυτό. Θεωρώ πως αν υπάρχει κατανόηση, μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν τα πάντα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση