Ο Νεϊμάρ και η σύντροφός του Μπρούνα ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς – Δείτε φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 13:28 Ο Νεϊμάρ και η σύντροφός του Μπρούνα ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς – Δείτε φωτογραφίες

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Νεϊμάρ, όπως ανακοίνωσε η νέα του σύντροφός Μπρούνα Μπιανκάρντι.

Η 29χρονη Βραζιλιάνα infuencer αποκάλυψε και το φύλο του παιδιού που περιμένει με τον 31χρονο άσο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Με μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 31χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν και η 29χρονη συμπατριώτισσα του εξέπληξαν τους θαυμαστές τους αποκαλύπτοντας την χαρμόσυνη είδηση.

«Ονειρευόμαστε τη ζωή σου, σχεδιάζουμε την άφιξή σου και γνωρίζοντας ότι είσαι εδώ για να ολοκληρώσουμε την αγάπη μας, κάνει τις μέρες μας πολύ πιο ευτυχισμένες », έγραψε στην ανάρτησή της η Βραζιλιάνα influencer, η οποία έχει ήδη εκατοντάδες θετικά σχόλια και περισσότερα από 6 εκατομμύρια likes.

«Θα φτάσεις σε μια όμορφη οικογένεια, με τον αδερφό, τον παππού και τη γιαγιά, τους θείους και τις θείες σου που ήδη σε αγαπούν πολύ», πρόσθεσε η Μπρούνα στο Instagram της αποκαλύπτοντας και το φύλο του παιδιού που περιμένει.

« Έλα σύντομα γιε μου. Σε περιμένουμε!».

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος είναι ήδη πατέρας του 11χρονου Ντέιβι Λούκα αποτέλεσμα της πρώην σχέσης του με την Καρολίνα Ντάντας, γνώρισε την Μπρούνα πριν από περίπου δύο χρόνια.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση