Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Αυτοαποκαλείται «πάτερ» και λέει ότι θα τα παρατήσει όλα για να μονάσει

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 15:17 Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Αυτοαποκαλείται «πάτερ» και λέει ότι θα τα παρατήσει όλα για να μονάσει

«Θα τα αφήσω όλα, TikTok, Instagram, κοιλιακούς, γυμναστική, ην τηλεόραση, μόδα και θα πάω στο Άγιο Όρος» είπε στο TikTok - Δείτε τα κλιπ

Με μία απροσδόκητη ανάρτηση επέστρεψε στα social media ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο γνωστός makeup artist προχώρησε στην ανάρτηση βίντεο μέσω του ΤikTok, στα οποία δηλώνει... πάτερ και έτοιμος να πάει στο Άγιο Όρος για να μονάσει.

«Γεια σας, είμαι ο πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ» ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεό του, όπου εμφανίζεται με μαύρα ρούχα και προσθέτει:

«Το αποφάσισα θα τα αφήσω όλα, το TikTok, το Instagram, τους κοιλιακούς, τη γυμναστική, την τηλεόραση, τη μόδα και θα πάω να μονάσω. Θα πάω στο Αγιο Ορος έκει που όλες οι αδελφές ψυχές με περιμένουν».

«Ο πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουηλ! Το αποφάσισα θα πάω στο Άγιο Όρος μαζί με τις αδερφές ψυχές να ζητιανέψουμε όλοι μαζί …. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε  Ο Θεός μαζί σας» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε το TikTok βίντεο

@konstantinosemmanouil Ο πάτερ Κωσταντίνος Εμμανουηλ! Το Αποφάσισα θα πάω στο άγιο όρος μαζί με τις αδερφές ψυχές να ζητιανέψουμε όλοι μαζί

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση