Άκης Πετρετζίκης - Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Ο λόγος που αποφάσισαν να δώσουν το όνομα «Ακυλίνα» στην κόρη τους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 10:50 Άκης Πετρετζίκης - Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Ο λόγος που αποφάσισαν να δώσουν το όνομα «Ακυλίνα» στην κόρη τους

Τη βάφτιση του δεύτερου παιδιού τους πραγματοποίησαν το Σάββατο 6/5 ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Το ζευγάρι που έχει ακόμη έναν γιο, τον Αχιλλέα, πραγματοποίησε το μυστήριο στο κτήμα όπου είχε γίνει και ο γάμος του υπό άκρα μυστικότητα έχοντας στο πλευρό του λίγους μόνο φίλους και στενούς συνεργάτες του. (δες εδώ φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης τους)

Το όνομα που αποφάσισαν να δώσουν στην κόρη τους ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, είναι “Ακυλίνα”, ένα όνομα αρκετά πρωτότυπο που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν από που το εμπνεύστηκαν.

Την απάντηση έδωσε το πρωί της Δευτέρας 8/5, η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία κατά τη διάρκεια της εκπομπής της έλαβε ένα μήνυμα από φίλο του Άκη Πετρετζίκη που αποκάλυπτε τον λόγο που το ζευγάρι έδωσε το συγκεκριμένο όνομα στην κόρη του.

«Έχω ρεπορτάζ από φίλο του Άκη. Μου γράφει ότι 27 Σεπτεμβρίου που βάφτισε τον γιο του, ήταν η γιορτή της Αγίας Ακυλίνας, τους άρεσε πολύ και έτσι αποφάσισαν να δώσουν αυτό το όνομα στην κόρη τους» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση