Γιώργος Καραμίχος: Πήγε για εξετάσεις της κόρης και έμαθε ότι έχει ο ίδιος καρκίνο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 14:06 Γιώργος Καραμίχος: Πήγε για εξετάσεις της κόρης και έμαθε ότι έχει ο ίδιος καρκίνο

Ο ηθοποιός ανέφερε πως σε αυτή τη φάση δε θα χρειαστεί να κάνει χημειοθεραπείες.

Ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε πρόσφατα, ότι διαγνώστηκε με καρκίνο σε εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό», ο ηθοποιός ήταν σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για μία σειρά από την Αργεντινή που αναμένεται να μεταφερθεί στην ελληνική τηλεόραση, με τίτλο «Ο πρώτος από εμάς». Το σενάριο θέλει έξι φίλους που βρίσκονται συχνά να συζητούν για όσα συμβαίνουν στις ζωές τους, με τον έναν εξ αυτών να ανακοινώνει στην παρέα του ότι έχει καρκίνο.

Ο Γιώργος Καραμίχος όσο έκανε τις συζητήσεις δεν γνώριζε για τη δική του κατάσταση. Στην πορεία όμως, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο αρνήθηκε να πάρει μέρος στη σειρά για ηθικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο ηθοποιός έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο, όταν πήγε για εξετάσεις της κόρης του που είχε νοσήσει με covid-19 και οι γιατροί του είπαν να κάνει και ο ίδιος κάποιες εξετάσεις. Ωστόσο, όπως είπε δεν θα χρειαστεί να κάνει χημειοθεραπείες για τουλάχιστον έναν χρόνο. Τέλος, ανέφερε πως δεν ένιωσε στιγμή μόνος του σε αυτή την περιπέτεια, αφού είχε κοντά του καλούς του φίλους, αλλά και την κόρη του.

Δείτε απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στην εκπομπή «Εξελίξεις»:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση