Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαΐου 2023 20:57 Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας έφυγε από τη ζωή.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με τον Γιάννη Ρώτα και τον Στάθη Ψάλτη και κάτω από αυτές, ανακοίνωσε τον θάνατό του.

Τα τελευταία χρόνια, ο Γιάννης Ρώτας ζούσε στο Γηροκομείο Αθηνών, από όπου και πληροφορήθηκαν για τον χαμό του. Τα αίτια δεν έχουν διευκρινιστεί.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε: «Μόλις πληροφορήθηκαμε από το Γηροκομείο Αθηνών, όπου πριν λίγα χρόνια είχαμε μεταφέρει με ενέργειες του ΤΑΣΕΗ τον προσφιλή μας συνάδελφο και αδελφό του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα, ότι έφυγε ξαφνικά από την ζωή... Ο συμπαθής μας φίλος, ταλαιπωρημένος μετά τον θάνατο του Στάθη, έζησε τα τελευταία χρόνια στο Γηροκομείο Αθηνών όπου τον πρόσεχαν ιδιαίτερα... Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Γιάννη».

Δείτε την ανάρτηση:

σταθης
 

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση