Βασίλης Καρράς: Η επανεμφάνιση στις κάμερες μετά την απώλεια 42 κιλών - «Δε φαίνεται ότι είμαι πάρα πολύ καλά;»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 11:34 Βασίλης Καρράς: Η επανεμφάνιση στις κάμερες μετά την απώλεια 42 κιλών - «Δε φαίνεται ότι είμαι πάρα πολύ καλά;»

Στα εγκαίνια γνωστής γκαλερί στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε ο Βασίλης Καρράς, μετά την περιπέτεια με την υγεία του και την απώλεια 42 κιλών. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και δήλωσε πολύ καλά.

«Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά; Είμαι πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους θαυμαστές μου είναι να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω» ανέφερε ο Βασίλης Καρράς.

«Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Ετοιμάζουμε μία συναυλία για καλό σκοπό, δώσαμε τα χέρια και θέλει πάρα πολλή δουλειά και πολλή στήριξη από τους τοπικούς φορείς. Θα είναι μία συναυλία προς το τέλος μου, ένα όμορφο κλείσιμο στην καριέρα μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι» πρόσθεσε ο Βασίλης Καρράς.

Όσο για τις φήμες που τον ήθελαν υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές, ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε με χιούμορ: «Με πιάνει φαγούρα με αυτά. Άστο τώρα».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το «Πρωινό μας»:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση