Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Με έξι κουμπάρους και πάνω από 300 καλεσμένους ο γάμος τους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 16:27 Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Με έξι κουμπάρους και πάνω από 300 καλεσμένους ο γάμος τους

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος για τη μέρα που ο Πάνος Μουζουράκης και η εγκυμονούσα σύντροφός του Μαριλού Κόζαρη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο γάμος του ζευγαριού που σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδί, είναι προγραμματισμένος για τις 27 Μαϊου και όπως όλα δείχνουν θα γίνει στην Αίγινα, ένα νησί που ο Πάνος Μουζουράκης αγαπά ιδιαίτερα και μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε και το δικό του σπίτι εκεί.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε σήμερα ο Μαρίνος Βυθούλκας μέσα από την εκπομπή “Breakfast @Star” οι κουμπάροι στον γάμο τους θα είναι έξι και πιο συγκεκριμένα δυο φίλες της Μαριλού Κόζαρη και ακόμη τέσσερα άτομα από την πλευρά του Πάνου Μουζουράκη, τρεις άντρες και δυο γυναίκες.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι καλεσμένοι θα είναι πάνω από 300 άτομα και ανάμεσά τους θα είναι η κολλητή φίλη της Μαριλού Κόζαρη, Κατερίνα Καινούργιου, καθώς και οι: Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου.

Ακόμη, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Star, μια μέρα πριν το γάμο θα υπάρξει ένα μεγάλο πάρτι, ο γάμος θα γίνει σε ένα ιστορικό κτήμα της Αίγινας ενώ την επόμενη μέρα θα γίνει και ένα after wedding party.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση