Αλ Πατσίνο: Θα γίνει ξανά πατέρας για 4η φορά στα 82 του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 09:38 Αλ Πατσίνο: Θα γίνει ξανά πατέρας για 4η φορά στα 82 του

Έγκυος η 29χρονη σύντροφός του, Νουρ Αλφαλάχ.

Ο Αλ Πατσίνο ετοιμάζεται να γίνει ξανά πατέρας, για τέταρτη φορά, καθώς η σύντροφός του, Νουρ Αλφαλάχ, είναι έγκυος. 

Σύμφωνα με το TMZ, που αποκάλυψε την είδηση, η 29χρονη διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Λίγο αργότερα, εκπρόσωπος του Αλ Πατσίνο επιβεβαίωσε στο People πως ο ηθοποιός θα γίνει ξανά πατέρας. 

Η σχέση του 82χρονου με την Νουρ Αλφαλάχ έγινε γνωστή τον Απρίλιο του 2022, όταν φωτογραφήθηκαν την ώρα που έτρωγαν μαζί. Πέρυσι πηγές του Page Six ανέφεραν πως το ζευγάρι είχε αρχίσει να βγαίνει, «αθόρυβα», κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο Αλ Πατσίνο έχει ήδη τρία παιδιά, την 33χρονη Τζούλι Μαρί και τα 22χρονα δίδυμα Άντον και Ολίβια, που έχει αποκτήσει με πρώην συντρόφους του. 

Παλιότερα, ο Αλ Πατσίνο είχε μιλήσει για την πατρότητα. «Είμαι υπεύθυνος για εκείνα. Είμαι μέρος της ζωής τους. Όταν δεν είμαι, αυτό στεναχωρεί τόσο εμένα όσο και εκείνα. Και παίρνω πολλά από αυτό», είχε πει στο The New Yorker το 2014.

Πηγή: TMZ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση