Ιωάννα Τούνη: Απαντά στα σχόλια για το βίντεο που θηλάζει τον γιο της δημόσια - «Ξίδι»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 11:51 Ιωάννα Τούνη: Απαντά στα σχόλια για το βίντεο που θηλάζει τον γιο της δημόσια - «Ξίδι»

«Φτάνει πια αυτό το αστειάκι που κάνετε τις μαμάδες να νιώθουν ντροπή και ενοχικά» είπε για όσους την έκριναν - Δείτε το βίντεο

Viral έγινε πάλι η Ιωάννα Τούνη στο ελληνικό Twitter, μετά το βίντεο που ανέβασε στο οποίο θηλάζει δημόσια τον γιο της.

Η instagrammer βρέθηκε στο Μόντε Κάρλο μαζί με τη συνεργάτιδα και φίλη της, Στέλλα Πάσσαρη, έχοντας μαζί της και των γιο που απέκτησε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και σε μία από τις δημοσιεύσεις που έκανε, ανέβασε κλιπ όπου θηλάζει το μωρό σε καφετέρια, γράφοντας «Η ζωή της μαμάς».

Αφού ανέβασε το κλιπ, στο οποίο θηλάζει το μωρό, δέχτηκε αρνητικά σχόλια στα οποία και απάντησε με ένα νέο βίντεο στο προφίλ της.

«Ώπα Τwitter ήσυχα! Παιδιά, κράζετε αν οι μαμάδες δεν θηλάζουν και δίνουν σκόνη, κράζετε αν οι μαμάδες θηλάζουν, κράζετε, κράζετε και άλλη δουλειά δεν έχετε. Σόρρυ αλλά καθόλου δεν με απασχολεί. Να θηλάζετε απενοχοποιημένα όπου θέλετε, δεν με νοιάζει καθόλου» είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη και έγραψε: «Φτάνει πια αυτό το αστειάκι που κάνετε τις μαμάδες να νιώθουν ντροπή και ενοχικά για το πιο απλό πράγμα. Να ταΐσουν το παιδί τους».

Δείτε το βίντεο

Οι αντιδράσεις στο Twitter
Το βίντεο σχολιάστηκε στο Twitter με αρκετούς να κατακρίνουν την Ιωάννα Τούνη για έλλειψη διακριτικότητας, ενώ αρκετοί ανέφεραν πως δεν υπήρχε λόγος να δείξει ολόκληρο το στήθος της δημόσια. Kάποιοι άλλοι υποστήριξαν την επιλογή της και χαρακτήρισαν υπερβολικές τις αρνητικές αντιδράσεις.

Ακολουθούν μερικά σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση