Εξιτήριο για την Όλγα Κιουρτσάκη μετά τη γέννηση της κόρης της - Η συγκίνηση της Άντζελας Δημητρίου [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 20:20 Εξιτήριο για την Όλγα Κιουρτσάκη μετά τη γέννηση της κόρης της - Η συγκίνηση της Άντζελας Δημητρίου [βίντεο]

"Είναι ό,τι καλύτερο μού έφερε ο Θεός στην αγκαλιά μου" είπε η Άντζελα Δημητρίου, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Εμφανώς συγκινημένη, η Άντζελα Δημητρίου έκανε σήμερα τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα για τη νεογέννητη εγγονή της. Η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας, Όλγα Κιουρτσάκη πήρε σήμερα εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε σπίτι μαζί με τον σύντροφό της και το παιδί τους.

Η Άντζελα Δημητρίου, μιλώντας στην εκπομπή "Καλοκαίρι Yes" δήλωσε ευτυχισμένη, ευχαρίστησε τον γιατρό της κόρης της και ανέφερε ότι είχε αγωνία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης του παιδιού της.

"Είναι ό,τι καλύτερο μού έφερε ο Θεός στην αγκαλιά μου" πρόσθεσε, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Άντζελα Δημητρίου
Άντζελα Δημητρίου

Σε πελάγη ευτυχίας και η Όλγα Κιουρτσάκη, η οποία δεν μπορούσε να περιγράψει τα συναισθήματα που ένιωσε όταν αγκάλιασε το παιδί της.

Άντζελα Δημητρίου

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια εκπομπή μετέδωσε πριν δύο ημέρες ότι το κοριτσάκι θα έχει δύο ονόματα, με το ένα να είναι φυσικά το όνομα της γιαγιάς της.

Δείτε την Άντζελα Δημητρίου αγκαλιά με την εγγονή της εδώ.

πηγή: thetoc.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση