Η Μαρία Μενούνος αγκαλιά με την κόρη της, Αθηνά - "Είμαι τόσο ερωτευμένη, είναι τρελό" (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 15:56 Η Μαρία Μενούνος αγκαλιά με την κόρη της, Αθηνά - "Είμαι τόσο ερωτευμένη, είναι τρελό" (ΦΩΤΟ)

Η Μαρία Μανούνος έγινε μητέρα πριν από λίγες εβδομάδες και δείχνει να απολαμβάνει το νέο της ρόλο δίπλα στη μικρή Αθηνά.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη ζωή της μετά τον ερχομό της κόρης της και στις δυσκολίες που είχε ζήσει πριν γίνει μητέρα.

"Γεια σας φίλοι. Η μητρότητα πάει τέλεια. Η Αθηνά είναι ένας άγγελος. Αυτή τη στιγμή κοιμάται πάνω μου, καθώς παίρνουμε λίγο πρωινό φως. Είμαι τόσο ερωτευμένη, είναι τρελό. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας", έγραψε μεταξύ άλλων η Μαρία Μενούνος.

Πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση