Μαντόνα: Ξεκινά την παγκόσμια περιοδεία της - Η ανάρτηση με τον μαύρο κορσέ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 16:45 Μαντόνα: Ξεκινά την παγκόσμια περιοδεία της - Η ανάρτηση με τον μαύρο κορσέ

Ανανεωμένη φαίνεται η Μαντόνα μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε και η οποία είχε χαρακτηριστεί ιδιαίτερα σοβαρή. Η “βασίλισσα της ποπ”, ανέβασε κάποιες νέες φωτογραφίες της στο instagram, με τις οποίες και ανακοίνωσε πως σύντομα θα ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της, για την επέτειο των 40 χρόνων της καριέρας της.

Στις φωτογραφίες του νέου post την βλέπουμε να ποζάρει φορώντας ένα μαύρο outfit, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει ο κορσές. Η “βασίλισσα της ποπ” δείχνει να έχει αναρρώσει πλήρως και μάλιστα να θέλει να επιστρέψει γρήγορα στον θρόνο της, καθώς στην λεζάντα της δημοσίευσης γράφει: «Καλοντυμένη αλλά δεν έχω να πάω πουθενά… Αλλά σύντομα, πολύ σύντομα, θα ταξιδεύω σε εσάς #celebrationtour».

Με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο ουσιαστικά ανακοινώνει πως η παγκόσμια περιοδεία της θα ξεκινήσει. Υπενθυμίζεται πως η περιοδεία είχε αναβληθεί, όταν είχε ξεκινήσει ο Γολγοθάς της τραγουδίστριας με την υγεία της.

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου ο μάνατζερ της Μαντόνα, Guy Oseary, μέσω ανάρτησής του στο instagram είχε κάνει γνωστή την περιπέτεια υγείας της: «Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση. Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία. Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και για τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες».

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση