Ριάνα: Εγινε για δεύτερη φορά μαμά - Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 13:10 Ριάνα: Εγινε για δεύτερη φορά μαμά - Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Η Ριάνα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο ο Asap Rocky απέκτησαν μια κόρη, γράφουν ξένα ΜΜΕ.

Τον Μάιο του 2022, η 35χρονη ποπ σταρ και ο ράπερ, υποδέχτηκαν το πρώτο του παιδί, ένα αγοράκι, με το οποίο έχουν πραγματοποιήσει μερικές δημόσιες εμφανίσεις. Η ιστοσελίδα «Media Take Out», χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί έγραψε ότι απέκτησαν και δεύτερο παιδί. Ωστόσο, έχει αρχίσει να διαδίδεται από διάφορους επίσημους λογαριασμούς στο Twitter, με βάση τις πληροφορίες του συγκεκριμένου ιστότοπου.

 

 

Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού της Ριάνα, έρχεται μήνες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, στο Super Bowl, που έγινε viral σε όλο τον κόσμο.

Κατά την έναρξη της κατακόκκινης εμφάνισής της, η Ριάνα τραγουδά τις πρώτες νότες, κοιτάζει την κάμερα και χαϊδεύει την ήδη φουσκωμένη κοιλιά της.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση