Η Χάρις Αλεξίου αποχαιρετά τη Λιζέτα Νικολάου: Καλό ταξίδι Γιαβρόπομ, οι φίλοι σου θρηνούμε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 20:09 Η Χάρις Αλεξίου αποχαιρετά τη Λιζέτα Νικολάου: Καλό ταξίδι Γιαβρόπομ, οι φίλοι σου θρηνούμε

39 λέξεις γεμάτες συναίσθημα. Αγάπη και θλίψη. Έτσι αποχαιρέτισε η Χαρούλα Αλεξίου τη Λιζέτα Νικολάου.

Η είδηση πως η Λιζέτα Νικολάου δεν άντεξε άλλο και έχασε τη μάχη για τη ζωή στα 72 της χρόνια, βύθισε στο πένθος όσους τη γνώριζαν. Πιο πολύ τους φίλους της, όπως τη Χαρούλα Αλεξίου.

Η Λιζέτα Νικολάου έπεσε πριν από μερικές μέρες από τις σκάλες καφετέριας και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Σήμερα (11.08.2023) άφησε την τελευταία της πνοή.

Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες μετά το ατύχημά της, ο πρώτος άνθρωπος που το έμαθε ήταν η Χάρις Αλεξίου. Ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο είχε μιλήσει η σπουδαία ερμηνεύτρια πριν από το ατύχημά της.

Με μια ανάρτηση στο Instagram, η Χάρις Αλεξίου είπε το μεγάλο αντίο στη φίλη της. Στο Λιζετάκι, το Λιζετόπον, το φιλαράκι της, το Γιαβρόπομ. «Οι φίλοι σου θρηνούμε», έγραψε.

«Η Λιζέτα Νικολάου, το Λιζετάκι, το Λιζετόπον, αυτό το γελαστό πλάσμα με την υπέροχη φωνή, με τους αμέτρητους φίλους, που αγαπούσε και την υπεραγαπούσαν, μας αποχαιρέτησε ξαφνικά. Καλό σου ταξίδι στον Παράδεισο φιλαράκι και Γιαβρόπομ. Οι φίλοι σου θρηνούμε» ήταν το μήνυμα της Χάρις Αλεξίου.

39 λέξεις για ένα αντίο.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση