Super Κική: «Έγινα η αφορμή να μάθουν τον Ξαρχάκο κι άλλοι νέοι» αυτοαποθεώνεται για τον σάλο που προκάλεσε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 10:03 Super Κική: «Έγινα η αφορμή να μάθουν τον Ξαρχάκο κι άλλοι νέοι» αυτοαποθεώνεται για τον σάλο που προκάλεσε

Πιστή στη γραμμή ότι δεν υπάρχει αρνητική δημοσιότητα, η influencer συνεχίζει να πιάνει στο στόμα της έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες

Αντιλαμβανόμενη ότι οι απόψεις της για τον Σταύρο Ξαρχάκο προκάλεσαν αντιδράσεις, η influencer Super Κική δίνει συνέχεια στο θέμα που προκάλεσε με τη δήλωσή της ότι δεν γνώριζε τον Σταύρο Ξαρχάκο, έναν μουσικοσυνθέτη που οι περισσότεροι Έλληνες κατατάσσουν στην «ιερή» τριανδρία μαζί με τους Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκι.

Με τη λογική του... attention whore, που εκφράζεται απλώς και μόνο για να τραβήξει την προσοχή προκαλώντας, ενώ στην πραγματικότητα αδιαφορεί αν δείχνει ασέβεια και προσβάλλει τον άνθρωπο στον οποίο αναφέρεται η Super Κική επανέρχεται στο θέμα που προκάλεσε με τις -στο όριο της ύβρεως- δηλώσεις της για τον Σταύρο Ξαρχάκο υποστηρίζοντας ότι έκανε σάτιρα. Όμως η προσπάθειά της να μπαλώσει τις απρεπείς τοποθετήσεις της για τον Σταύρο Ξαρχάκο που προκάλεσαν «κύμα» αντιδράσεων αποδεικνύεται προσχηματική αφού στη νέα της αναφορά μέσω instagram stories, φτάνει στο σημείο να... αυτοαποθεωθεί ότι με αυτά που είπε για τον σπουδαίο Έλληνα έγινε αφορμή να μάθουν πολλοί περισσότεροι ποιος είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Κι αυτό ενώ χρησιμοποιεί τη μουσική από το κομμάτι «Στου Όθωνα τα χρόνια» από τις Διπλοπενιές του μεγάλου Έλληνα συνθέτη. Κατά τη διάρκεια του βίντεο η ίδια γελάει και γράφει «καλημέρα» σε όσους την ακολουθούν στο Instagram.

Μετά από λίγο ανέβασε ακόμη ένα κλιπ απευθυνόμενη στον συνθέτη και έγραψε «Ξαρχάκο ερχόμαστε».

Δείτε τα βίντεο

Ωστόσο, δεν διήρκησε για πολύ η σαρκαστική της διάθεση.

Με ένα μακροσκελές μήνυμα, επέμεινε ότι δεν έθιξε τον Σταύρο Ξαρχάκο και ότι κάνει σάτιρα».

«Καλησπέρα σε όλους τους περήφανους δήθεν κουλτουρο@@@ της Ελλάδας που έσπευσαν να με κατασπαράξουν με ευχές από καρκίνους και βρισιές επειδή θεώρησαν ότι έθιξα τον Σταύρο Ξαρχάκο, επειδή απλά και μόνο το είπε η τηλεόραση. Μέχρι τότε δεν μίλαγε κανένας! Είστε θύματα της τηλεόρασης γιατί οι κύριοι αυτοί θεώρησαν καλό μιας που είναι Αύγουστος και δεν έχουν τι να παίξουν να χορέψουν χαλαρό τσιφτετελάκι στις πλάτες μου, παραλείποντας το καρφιτσωμένο μου σχόλιο στο βίντεο από κάτω όπου λέω ότι σε καμιά ερώτηση δεν απαντάω σοβαρά και είναι σάτιρα!

Ε ναι λοιπόν το παραδέχομαι δεν ήξερα στα 21 μου τον Σταύρο Ξαρχάκο και χε@@@κε η φοράδα! Να λοιπόν που έγινα η αφορμή να το μάθουν κι άλλοι νέοι σήμερα! Παρόλα αυτά όλοι ξέρουμε μεταξύ μας ότι δεν είπα τίποτα που να θίγει την προσωπικότητα του ανθρώπου. Όταν θέλετε απλώς να ξεθυμάνετε από τη ζωάρα σας καλό είναι να ξεσπάτε εκεί που όντως σας πνίγει και όχι όπου σας είναι βολικό! Παρόλα αυτά εγώ θα συνεχίσω να εκφράζομαι όπως θέλω γιατί βαρέθηκα την τελειότητά σας.

Ξαρχάκο σε έχω αποθηκεύσει Spotify να ξες» έγραψε η Super Κική.

ikiki93

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση