Λάδι στη φωτιά ρίχνει η Σαρλίν: Μόλις διέγραψε όσα τη συνδέουν με τους royals του Μονακό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 20:20 Λάδι στη φωτιά ρίχνει η Σαρλίν: Μόλις διέγραψε όσα τη συνδέουν με τους royals του Μονακό

Χοντραίνει το πράγμα με την πριγκίπισσα Σαρλίν που φέρεται να ζει στην Ελβετία - Η κίνηση που μάλλον επιβεβαιώνει τις φήμες περί διάστασης με τον Αλβέρτο.

Λίγες ώρες μετά την είδηση "βόμβα" ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό "ζει στην Ελβετία" και βλέπει τον σύζυγό της Πρίγκιπα Αλβέρτο μόνο "κατόπιν ραντεβού" η ίδια διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram και όλα όσα τη συνδέουν με τη βασιλική οικογένεια.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram, την ώρα που τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ζει στην Ελβετία.

Ο λογαριασμός της 45χρονης πριγκίπισσας, η οποία είναι παντρεμένη με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, ήταν το @hshprincesscharlene, ο οποίος δεν υπάρχει με το μήνυμα "Συγγνώμη, αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη" να βγαίνει στην αναζήτηση.

Λάδι στη φωτιά ρίχνει η Σαρλίν: Μόλις διέγραψε όσα τη συνδέουν με τους royals του Μονακό

Η μητέρα δύο δίδυμων παιδιών, η οποία πέρασε καλοκαιρινές διακοπές σε γιοτ με τον σύζυγό της και τα οκτάχρονα δίδυμ;a τους, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, έχει υπάρξει ενεργή στα social media δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από επίσημες επισκέψεις και ταξίδια με τα παιδιά της.

princess charlene

Πλέον ο λογαριασμός αυτός δεν υπάρχει και φαίνεται πως η Σαρλίν έχει διαγράψει όλα όσα τη συνδέουν με τη βασιλική οικογένεια.

charlene

Αν και ο προσωπικός λογαριασμός της Πριγκίπισσας έχει διαγραφεί, ο λογαριασμός του Ιδρύματος The Princess Charlene of Monaco παραμένει ενεργός.

 

 

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αναφέρθηκε ότι η πριγκίπισσα "ζει μόνιμα στην Ελβετία" και βλέπει τον σύζυγό της Πρίγκιπα Αλβέρτο μόνο για επαγγελματικούς λόγους, σύμφωνα με γερμανικά και γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

princess charlene

Την ίδια ώρα, ο εκτός γάμου γιος του πρίγκιπα Αλβέρτου ο οποίος έγινε 20 ετών έδωσε την πρώτη του συνέντευξη δείχνοντας ότι έχει... άγριες διαθέσεις και θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο το γεγονός ότι ο πατέρας του είναι ο επικεφαλής του πριγκιπάτου.

πηγή: thetoc.gr

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση