Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Ο ιερέας που θα τους παντρέψει

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 13:44 Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Ο ιερέας που θα τους παντρέψει

Στις 24 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η αγαπημένη του Δήμητρα Βαμβακούση θα παντρευτούν στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Την ευχάριστη είδηση δημοσιοποίησε ο δικηγόρος και κουμπάρος τους Αναστάσιος Ντούγκας, ο οποίος κοινοποίησε το προσκλητήριο του γάμου στο προσωπικό του προφίλ στο instagram.

Το ζευγάρι σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr θα παντρέψει ο πνευματικός τους πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στις 14 Σεπτεμβρίου, ύστερα από την πολύμηνη απουσία του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είχαν στηρίξει δημοσίως τον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη, παρά τον σάλο που είχε δημιουργηθεί και είχε οδηγήσει στην μετάθεσή του στη Κρήτη.

Μάλιστα το ζευγάρι τον είχε επισκεφθεί πριν από λίγους μήνες και η Δήμητρα Βαμβακούση είχε κάνει και ανάρτηση για τη συνάντησή τους. «Ο Πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης. Ο άνθρωπος αυτός, έχει κρατήσει ψηλά την αξιοπρέπεια του κρατώντας την σιωπή του. Ένας Πατέρας που ενδιαφέρεται πραγματικά και αγαπάει τους ανθρώπους. Πλέον πρέπει να ταξιδεύω για να τον βλέπω. Ένας άνθρωπος που μόνο καλό έχει κάνει. Ξαφνικά απλά έληξαν την απόσπαση του από τους Αγίους Ισιδώρους και δεν μεριμνήσανε να τον πάρουν ένα τηλέφωνο ποτέ από τότε. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω έναν πνευματικό που μεριμνεί για μένα μέρα νύχτα και με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Εύχομαι να λήξει γρήγορα όλο αυτό και να τον έχουμε σύντομα πάλι κοντά μας. Να έχουμε όλοι την ευχή του και την ευχή του Τίμιου Σταυρού» είχε γράψει τότε, δημοσιεύοντας και κοινές φωτογραφίες τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση