Ευαγγελία Συριοπούλου - Στράτος Πατσατζής: Στιγμιότυπα από τον γάμο και τη βάφτιση του γιου τους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 15:26 Ευαγγελία Συριοπούλου - Στράτος Πατσατζής: Στιγμιότυπα από τον γάμο και τη βάφτιση του γιου τους

Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής διατηρούν παραπάνω απο 12 χρόνια σχέσης και την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου, έκαναν το επόμενο βήμα.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής πραγματοποίησαν θρησκευτικό γάμο παράλληλα με τη βάπτιση του γιου τους που ήρθε στον κόσμο πριν από περίπου δυο χρόνια και πήρε το όνομα Νικόλας, με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από τα social media και τα stories των καλεσμένων.

Κουμπάροι ήταν η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Μιχάλης Μαρίνος, ενώ η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι εντυπωσιακή μέσα στο λευκό νυφικό της.

Ανάμεσά τους βρέθηκαν και αρκετοί συνάδελφοι της ηθοποιού από τη σειρά Έλα στη Θέση μου και τον Παράδεισο των Κυριών. Η Αθηνά Οικονομάκου, ο Μάνος Ιωάννου, η Πένυ Αγοραστού και ο Μαρίνος Κόνσολος.

Ευαγγελία Συριοπούλου-Στράτος Πατσατζής: Στιγμιότυπα από τον γάμο και τη βάφτιση του γιου τους

Τα δυο μυστήρια πραγματοποιήθηκαν στα Καλύβια Αττικής .

Δείτε βίντεο:

Πηγή:OK Magazine

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση