Πιρς Μπρόσναν: Απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα - Τα μέρη που επισκέφτηκε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 15:55 Πιρς Μπρόσναν: Απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα - Τα μέρη που επισκέφτηκε

"Περιοδεία" στα νησιά της Ελλάδας, και όχι μόνο, κάνει ο χολιγουντιανός σταρ Πιρς Μπρόσναν, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του. Πού βρίσκεται τώρα.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες ο διάσημος ηθοποιός Πιρς Μπρόσναν, ο οποίος απολαμβάνει τις διακοπές του σε διάφορα μέρη της χώρας μας.

Ο χολιγουντιανός σταρ έχει κάνει "περιοδεία" στα ελληνικά νησιά, και όχι μόνο, περνώντας ανέμελες στιγμές, ακόμη κι αν έχει τελειώσει το καλοκαίρι.

Μέχρι στιγμής, έχει επισκεφθεί την Λέσβο, την Ίο και την Πάτμο μαζί με την σύζυγο και τους φίλους του. Επίσης, νωρίτερα είχε επισκεφθεί την Καβάλα.

Αυτή τη στιγμή, όμως, ο "Τζέιμς Μποντ" βρίσκεται στους Λειψούς, ενώ δεν διστάζει να φωτογραφηθεί και με τους κατοίκους του νησιού (καθώς και τουρίστες), αφού δεν περνάει απαρατήρητος.

Μάλιστα, μία κάτοικος των Λειψών δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί του, γράφοντας: "Καλημέρα σε όλους, σήμερα συνάντησα στον δρόμο τον ηθοποιό Pierce Brendon Brosnan που έπαιζε τον James Bond. Και είπα να βγούμε φώτο μαζί. Δεν είναι κάθε μέρα που έχουμε διάσημους ηθοποιούς στο νησί μας".

Στην Πάτμο, όπου βρέθηκε προηγουμένως, φωτογραφήθηκε με έναν θαυμαστή του και το σκυλάκι του, εν ονόματι Cookie, με τον ιδιοκτήτη του να γράφει στον λογαριασμό που του διατηρεί στο Instagram: "Αποστολή εξετελέσθη, γνώρισα τον Τζέιμς Μποντ".

Σημειώνεται πως στο συγκεκριμένο νησί, ο 70χρονος ηθοποιός επισκέφτηκε και ένα μοναστήρι, με τον φίλο του, Giovanni Serrazanetti, να δημοσιεύει την παρακάτω φωτογραφία.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση