Ο Λάκης Γαβαλάς θα κάνει guest εμφάνιση στο «Emily in Paris» του Netflix - Ο ρόλος που θα υποδυθεί

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 16:49 Ο Λάκης Γαβαλάς θα κάνει guest εμφάνιση στο «Emily in Paris» του Netflix - Ο ρόλος που θα υποδυθεί

Ο Λάκης Γαβαλάς ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Netflix καθώς πρόκειται να εμφανιστεί στο «Emily in Paris».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», ο γνωστός σχεδιαστής μόδας θα κάνει μια guest εμφάνιση στον τέταρτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Netflix και μάλιστα θα υποδυθεί τον εαυτό του!

Συγκεκριμένα, θα ενσαρκώσει έναν εκκεντρικό στιλίστα, κάτι πολύ κοντά στην δική του προσωπικότητα.

Ωστόσο, τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν με πρωταγωνίστρια της Λίλι Κόλινρς δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη λόγω της απεργίας του Σωματείου των ηθοποιών στο Χόλιγουντ.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Λάκης Γαβαλάς είχε δεχτεί πρόταση από τον Ατζούν Ιλίτζαλι για να συμμετάσχει στο «I'm a Celebrity…Get Me Out of Here!» αλλά την απέρριψε.

Λίγο αργότερα, ο γνωστός σχεδιαστής έδωσε την δική του απάντηση ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο στις οποίες ποζάρει με ένα εκκεντρικό καπέλο. Στην λεζάντα ανέφερε:: «Πρέπει να αποκτήσω Netflix, πρώτον όταν έχω χρόνο να αποφεύγω τις ανοησίες των καναλιών, και δεύτερον να μελετήσω καλά το πρόγραμμα Emily in Paris. Πού ξέρεις; Παιδιά μην αρχίσετε εδώ καταστρεφόμαστε, γιατί το γνωρίζω πολύ καλά, όμως δεν θέλω να μείνω εγώ άνεργος και τα projects χωρίς εμένα…Ευχαριστώ!»

Πηγή: Mega

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση