Χώρισε η Μαρία Ολυμπία: Το άσχημο τέλος στη σχέση της με τον Βρετανό κροίσο Πέρεγκριν Πίρσον

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 20:30 Χώρισε η Μαρία Ολυμπία: Το άσχημο τέλος στη σχέση της με τον Βρετανό κροίσο Πέρεγκριν Πίρσον

Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και ο εκατομμυριούχος Βρετανός αριστοκράτης δεν είναι πια μαζί - Ο άσχημος χωρισμός και η αποκάλυψη της Daily Mail.

Τα τελευταία χρόνια, η Μαρία Ολυμπία είχε σχέση με τον Βρετανό αριστοκράτη Πέρεγκριν Πίρσον με τον οποίο όλοι περίμεναν να επισημοποιήσει τη σχέση τους.

Ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τρία χρόνια σχέσης.

 
Χώρισε η Μαρία Ολυμπία: Το άσχημο τέλος στη σχέση της με τον Βρετανό κροίσο Πέρεγκριν Πίρσον

Η Μαρία Ολυμπία είχε δημοσιοποιήσει τη σχέση της με τον Πίρσον το 2020 και φαινόταν πως οι δυο τους ετοιμάζονταν για έναν κοσμοπολίτικο γάμο.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δεν είχε εμφανιστεί με τον αγαπημένο της και το καλοκαίρι δεν την ακολούθησε στις διακοπές της στην Ελλάδα και την Ιταλία.

ΜΑΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Όπως αναφέρει η Daily Mail, επικαλούμενη πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, η Μαρία Ολυμπία και ο Πέρεγκριν Πίρσον "τα έσπασαν" με την πηγή να δηλώνει στη βρετανική εφημερίδα πως "οι δυο τους απομακρύνθηκαν. Οι φίλοι και η οικογένειά τους ήλπιζαν ότι η ένωση τους θα οδηγούσε σε γάμο, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει".

Μάλιστα, μετά τον χωρισμό, η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έκανε unfollow τον πρώην της από το Instagram, ενώ διέγραψε τις λίγες κοινές φωτογραφίες τους.

Οι φίλοι άρχισαν να μιλούν για την κατάσταση της σχέσης τους όταν Πέρι δεν πήγε πάρτι των 27ων γενεθλίων του μοντέλου τον Ιούλιο.

Mαρία Ολυμπία

Οι δυο τους είχαν έρθει μαζί στην Ελλάδα το 2021 για τον γάμο του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ.

Μαρία Ολυμπία

Ο 27χρονος Περεγκρίν Πίρσον, είναι ο γιος και κληρονόμος του 4ου υποκόμη του Κάουντρεϊ, με την οικογενειακή περιουσία του να αγγίζει τις 224.000.000 λίρες.

μαρια ολυμπια

 

 

μαρια ολυμπια
Ποιος είναι ο Περεγκρίν Πίρσον

Ο πατέρας του Περεγκρίν Πίρσον έχει στην ιδιοκτησία του ένα μεγάλο μερίδιο της μιντιακής αυτοκρατορίας Pearson, καθώς επίσης και ενός κτήματος έκτασης 67 τετραγωνικών χιλιομέτρων στο δυτικό Σάσεξ, το οποίο στεγάζει το gold club του Κάουντρεϊ, όπου έχουν βρεθεί αρκετές φορές οι πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ.

Ο Πέρεγκριν θα γίνει μια μέρα ο πέμπτος Viscount Cowdray και θα κληρονομήσει την αυτοκρατορία των Pearson. Είναι μια από τις μεγαλύτερες εκπαιδευτικές και εκδοτικές εταιρείες στον κόσμο.

Ο 27χρονος επί του παρόντος εργάζεται ως διευθυντής μιας εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων στο Λονδίνο.

Ο πατέρας του Μάικλ ανέλαβε τη διοίκηση του κτήματος Cowdray Park, στο Δυτικό Σάσεξ, το 1995. Η γη περιλαμβάνει το πρώην σπίτι της οικογένειας, το Cowdray House.

Cowdray_house

Αποτελείται από 22 πολυτελή υπνοδωμάτια και μπορεί επίσης να ενοικιαστεί ως χώρος.

Cowdray_house

 

Cowdray_house

 

cowdray_house

 

Cowdray_house

 

Cowdray_house

 

 

 

μαρια ολυμπια

Η 27χρονη socialite η οποία ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και ζει μια κοσμοπολίτικη ζωή ασχολείται με τη μόδα και συχνά είναι καλεσμένη στα μεγαλύτερα σόου και events.

μαρια ολυμπια

 

πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση