Γιούλικα Σκαφιδά: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 16:51 Γιούλικα Σκαφιδά: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της

«Δεν το είχα συνειδητοποιήσει και σκέφτηκα ότι ένας τρόπος να αρχίσω να το συνειδητοποιώ είναι να το επικοινωνήσω» είπε για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Η Γιούλικα Σκαφιδά έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την εγκυμοσύνη της, την οποία αποκάλυψε πρόσφατα με ανάρτησή της στο Instagram.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, αποκάλυψε το φύλο του μωρού. «Είμαστε μόνο γυναίκες στην οικογένεια, τώρα όμως έρχεται ένα αγόρι. Ήμουν κι εγώ παιδί, όταν ήρθαν οι τρεις ανιψιές μου από την αδερφή μου. Αρχικά, δεν μπορούσα να μπω στη διαδικασία σκέψης εγκυμοσύνης», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, αποφεύγει να μοιράζεται πράγματα για τη ζωή της μέσω των social media, όμως αυτή ήταν μια ξεχωριστή περίπτωση.

«Προσπαθώ να χρησιμοποιώ τα social media για τις κοινωνικές δράσεις που κάνω και για τη δουλειά μου, αλλά αυτό ήταν ένα γεγονός, που από τη μία θα άρχιζε να φαίνεται κάποια στιγμή, είμαι πια στον 7ο μήνα κι ήταν κάτι που ήθελα να το μοιραστώ. Το είχα πει στους γονείς μου, τις αδερφές μου και τις ανιψιές μου. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει και σκέφτηκα ότι ένας τρόπος να αρχίσω να το συνειδητοποιώ είναι να το επικοινωνήσω», εξήγησε.

«Οπότε σκέφτηκα "ας το πούμε" και ας ακούω "η ώρα η καλή, με έναν πόνο κλπ", οπότε άρχισα κι εγώ να το συνειδητοποιώ μήπως και κινητοποιηθώ λίγο, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα. Έχω λίγο πελαγώσει, είμαι και λίγο αναβλητική. Ακούω ότι αυτό το "πρότζεκτ" είναι δύσκολο και θέλει οργάνωση και ετοιμασία», συμπλήρωσε.

Τέλος, όσο για το αν έχει κάποια βοήθεια στην ανατροφή του παιδιού, δήλωσε: «Έχω τη μαμά μου που θα έρθει από την Καλαμάτα για να με βοηθήσει. Δεν θα δουλέψω για κάποιο διάστημα. Ακούω ότι θα πελαγώσω και θα κουραστώ, αλλά δεν πειράζει. Σκέφτομαι ότι μετά θα μεγαλώσει και θα παίζουμε, θα χορεύουμε... Έχω χαρά κι ανυπομονησία. Να το γνωρίσω, να το δω».

Το απόγευμα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός ανάρτησε στο Instagram δύο φωτογραφίες της, δείχνοντας την ίδια να ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, κρατώντας τα πόδια του σκύλου της.

Στο δεύτερο στιγμιότυπο, εμφανίζεται και πάλι η ίδια να κρατά στα χέρια της το υπερηχογράφημα του μωρού. Τις φωτογραφίες συνόδευσε με ένα μήνυμα.

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα. Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περίοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα» έγραψε η Γιουλίκα Σκαφιδά.

Πηγές: Mega, protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση