Κατερίνα Λιόλιου: Εμφανίστηκε σε billboard στην Times Square

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 10:26 Κατερίνα Λιόλιου: Εμφανίστηκε σε billboard στην Times Square

Σημαντική στιγμή για την επαγγελματική πορεία της Κατερίνας Λιόλιου, η οποία εμφανίστηκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο παγκόσμιας καμπάνιας.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη γνωστή πινακίδα του Spotify που βρίσκεται στο σημείο, καθώς έγινε, μέσω της δισκογραφικής της εταιρείας, Panik Platinum, η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Κατερίνα Λιόλιου: Συμμετέχει σε παγκόσμια playlist του Spotify με ακόμη 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες

Σημειώνεται ότι στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες, ενώ τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify.

Η Κατερίνα Λιόλιου συμμετέχει στο εν λόγω playlist με το single «Πάω Στο Νησί», το οποίο σύντομα αγαπήθηκε από το κοινό, ενώ ενδεικτικά αυτού είναι και τα 1,3 εκατ. views που έχει στο YouTube.

«Νιώθω τεράστια χαρά και ευγνωμοσύνη που έχω την τιμή να εκπροσωπώ τη γυναικεία δύναμη στη μουσική του σήμερα», έγραψε η Κατερίνα Λιόλιου στο Instagram, «ανεβάζοντας» τη σχετική εικόνα από την Times Square.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση