Ράνια Τζίμα: Απαντά πρώτη φορά για το viral βίντεο με το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 15:41 Ράνια Τζίμα: Απαντά πρώτη φορά για το viral βίντεο με το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega σχολίασε το βίντεο που τη δείχνει να κρατά ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων, νομίζοντας ότι δεν είναι στον αέρα

Η Ράνια Τζίμα σχολίασε το viral βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και τη δείχνει να κρατά ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων, νομίζοντας ότι δεν είναι στον αέρα.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Έγινα πάλι viral; Έγινα πάλι. Εντάξει, τι να πω; Καπνίζω. Δεν είμαι χαρούμενη που καπνίζω, δεν είμαι περήφανη που καπνίζω. Παρακαλώ πολύ, μην καπνίζετε αν μπορείτε», είπε χαρακτηριστικά.

«Κι εγώ θα προσπαθήσω να το κόψω, είναι στόχος ζωής αυτό για εμένα. Αλλά κι οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι κανονικοί, που μπορεί να καπνίσουμε, να πιούμε ένα ποτό, δεν είμαστε γυάλινοι. Και τρώμε, και κοιμόμαστε, και καπνίζουμε. Είμαστε άνθρωποι», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στα σχόλια που γίνονται για την ίδια στο Twitter.

«Δεν βλέπω τι γράφεται για εμένα στο Twitter. Δεν μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Αν κάνω αυτή τη δουλειά, δεν θα κάνω τη δική μου», είπε κλείνοντας.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση