Παντελής Παντελίδης: Στην Ελλάδα ο Δανός σωσίας του - Η συγκίνηση της Ελένης Χατζίδου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 12:01 Παντελής Παντελίδης: Στην Ελλάδα ο Δανός σωσίας του - Η συγκίνηση της Ελένης Χατζίδου

Ο Δανός «σωσίας» του Παντελή Παντελίδη έφτασε στην Ελλάδα

O Δανός σωσίας του Παντελή Παντελίδη, Janus Wiberg, όπως ονομάζεται ο άνδρας που μοιάζει αρκετά με τον αείμνηστο λαϊκό καλλιτέχνη, είναι επίσης τραγουδιστής και αυτές τις ώρες βρίσκεται στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το «Breakfast@Star», θέλει, μεταξύ άλλων, να γνωρίσει την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ενώ σκοπεύει και να δειπνήσει με 2 θαυμαστές του Έλληνα τραγουδιστή, που σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2018.

«Τα μάτια του Παντελή δεν τα 'χει κανένας, αλλά είναι σοκαριστικό» είπε με συγκίνηση η Ελένη Χατζίδου, που είχε υπάρξει στενή συνεργάτιδα του αείμνηστου τραγουδιστή.

«Ξέρω την ιστορία του, τα πάντα για αυτόν. Τραγουδάω λίγο δικά του κομμάτια, κάνω το καλύτερο που μπορώ και βελτιώνομαι κάθε φορά. Μου αρέσει περισσότερο το "Τα σχοινιά σου"» και στη συνέχεια τραγούδησε ένα μικρό μέρος από το κομμάτι «Γίνεται».

«Πάρα πολλοί άνθρωποι από την Ελλάδα μου στέλνουν μηνύματα και πρόκειται να προσφέρω σε δύο ανθρώπους την ευκαιρία να δειπνήσουν μαζί μου την Τετάρτη».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελένη Χατζίδου είπε συγκινημένη: «Δεν σας κρύβω ότι έχω ένα χτυποκάρδι. Το παλικάρι έμαθε ελληνικά, του πήρε τρεις ώρες να μάθει το "Γίνεται", γιατί αυτό του ζήτησαν οι φαν του Παντελίδη να μάθει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση