Γιώργος Αγγελόπουλος: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του - Δίπλα του η Δήμητρα Βαμβακούση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 11:51 Γιώργος Αγγελόπουλος: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του - Δίπλα του η Δήμητρα Βαμβακούση

Η κηδεία της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, με τον κόσμο ωστόσο, να βγαίνει στον δρόμο, από όπου περνούσε η σορός για να την αποχαιρετήσει

Στη Σκιάθο βρίσκεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον κουμπάρο του για την κηδεία της μητέρας του. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνόδευσε τη σορό της μητέρας του στη Σκιάθο με το πρώτο πρωινό πλοίο από τον Βόλο.

Στο λιμάνι τον περίμεναν η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς και συγγενείς και φίλοι του. Συντετριμμένος και ντυμένος στα μαύρα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνόδευσε τη σορό της μητέρας του στην εκκλησία της Παναγίας της Λημνιάς.

 

Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, με τον κόσμο ωστόσο, να βγαίνει στον δρόμο, από όπου περνούσε η σορός για να την αποχαιρετήσει.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση