Ο σωσίας του Παντελή Παντελίδη αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από τη συνάντηση με την οικογένεια του τραγουδιστή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 14:25 Ο σωσίας του Παντελή Παντελίδη αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από τη συνάντηση με την οικογένεια του τραγουδιστή

«Μπήκα στο google, είδα μία φωτογραφία και κατάλαβα ότι όντως μοιάζουμε» είπε ο Janus Wiberg

Εντυπωσιασμένος με την Ελλάδα είναι ο Janus Wiberg, ο οποίος βρέθηκε στη χώρα μας για πρώτη φορά. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ομοιότητά του με τον Παντελή Παντελίδη, αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου.

«Ήμουν σε ένα βενζινάδικο και μία υπάλληλος με κοίταζε επίμονα. Μου είπε “είσαι ίδιος με τον Παντελή Παντελίδη, είναι τρελό”. Μπήκα στο google, είδα μία φωτογραφία και κατάλαβα ότι όντως μοιάζουμε», είπε. «Σήμερα που προχωρούσα στους δρόμους ο κόσμος με σταματούσε και μου ζητούσε μία σέλφι. Μου πήρε τρεις ώρες να μάθω τους στίχους του “Γίνεται” για να το τραγουδήσω, ήταν πολύ δύσκολο». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τη μητέρα και τον αδερφό του αείμνηστου τραγουδιστή. «Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη ήταν ο πρώτος που μου έστειλε μήνυμα. Τον συνάντησα και συνάντησα και τη μητέρα του. Κάναμε μία μεγάλη αγκαλιά, ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή. Είναι πολύ προσωπικό το τι είπαμε, δεν θέλω να πω κάτι», είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση