Μόνικα Μπελούτσι – Τιμ Μπάρτον: Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 12:21 Μόνικα Μπελούτσι – Τιμ Μπάρτον: Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους, έκαναν χθες (21.10.2023) η ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι και ο σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον.

Η Μόνικα Μπελούτσι, έχοντας στο πλευρό της τον Τιμ Μπάρτον, έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της νέας ταινίας -και τελευταίο μέρος της τριλογίας Diabolic– στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης. 

Η σειρά ταινιών Diabolic βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ και έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην Ιταλία. Σύμφωνα με τους σκηνοθέτες Μάρκο και Αντόνιο Μανέτι οι γυναίκες είναι η κινητήριος δύναμη στις ιστορίες, κάτι που γίνεται ακόμα πιο προφανές στην τελευταία ταινία, όπου πρωταγωνιστεί η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση