Αλέξης Κούγιας: Σε 3 μήνες αναπτύχθηκε επιθετικός καρκίνος – Πήρα το αυτοκίνητο μόνος μου και πήγα να χειρουργηθώ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 17:29 Αλέξης Κούγιας: Σε 3 μήνες αναπτύχθηκε επιθετικός καρκίνος – Πήρα το αυτοκίνητο μόνος μου και πήγα να χειρουργηθώ

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και η συζήτηση με τον Γιώργο Λιάγκα ξεκίνησε από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλα όσα βίωσε από τη στιγμή που οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι έχει ένα πρόβλημα υγείας.

«Επειδή ήταν του Αγίου Νεκταρίου αποφάσισα να νηστέψω 40 μέρες. Πριν από 3 μήνες είχα κάνει εξετάσεις, όλα ήταν καθαρά.

Μέσα σε 3 μήνες αναπτύχθηκε επιθετικός καρκίνος, ο οποίος βρέθηκε από τις γενικές εξετάσεις που έκανα μετά τη νηστεία», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Αυτό αποκαλύφθηκε Γενάρη. Επειδή είχα πολλές σημαντικές δίκες σε εξέλιξη… αν έλεγα στα δικαστήρια ότι έχω καρκίνο και πάω να εγχειριστώ, θα έπρεπε τα δικαστήρια αυτά να ξεκινήσουν από την αρχή, θα αποφυλακίζονταν όλοι οι κατηγορούμενοι και καταλαβαίνεις τι σάλος θα υπήρχε.

Γι’ αυτό αποφάσισα να καθυστερήσω την επέμβαση αυτή, να την κάνω τον Ιούλιο…», σημείωσε ο γνωστός ποινικολόγος.

«Αργότερα απεδείχθη ότι αυτό ήταν λάθος. Υπήρξε μια υποτροπή, η οποία όμως ήταν αντιμετωπίσιμη. Βρέθηκε στην εξέταση ότι είχα ένα μικρό καρκίνο κοντά στους λεμφαδένες. Αφαίρεσαν τον όγκο και προληπτικά τους μισούς λεμφαδένες», εξομολογήθηκε ο ίδιος.

«Η θεραπεία την οποία κάνω είναι 2 χάπια την ημέρα. Κινδυνεύεις να πάρεις 35 κιλά. Είναι ορμονοθεραπεία… Ο καρκίνος θεραπεύεται και μάλιστα θεραπεύεται οριστικά», σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας, ολοκληρώνοντας την περιγραφή για την περιπέτεια με την υγεία του.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση