Matthew Perry: Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 15:18 Matthew Perry: Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου

Το φως της δημοσιότητας είδε πριν από λίγα 24ωρα το πιστοποιητικό θανάτου του Μάθιου Πέρι, του αγαπημένου Chandler Bing από τα «Φιλαράκια», ο οποίος έφυγε πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Ωστόσο, το μυστήριο με την αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι συνεχίζεται, καθώς το πιστοποιητικό δεν αναφέρει κάτι περισσότερο από τις πληροφορίες που ήδη μεταδόθηκαν λίγες ημέρες μετά τα τραγικά νέα, πως θα χρειαστεί να περάσουν μήνες για να μάθουμε από τι πέθανε ο αγαπημένος μας Chandler Bing από τα «Φιλαράκια».

Ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου (ξημερώματα 29/10/2023 στην Ελλάδα) και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για καρδιακή προσβολή και πνιγμό.

Μέχρι σήμερα, η αιτία θανάτου του παραμένει απροσδιόριστη αφού η αρχική νεκροψία δεν έδειξε σημάδια μεθαμφεταμίνης ή φαιντανύλης στον οργανισμό του, όπως αναφέρει ο Independent σχετικά με το γεγονός ότι δόθηκε στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου.

Φαίνεται πως η αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι δεν θα γίνει γνωστή, παρά μόνο μετά από 4-6 μήνες, όταν δηλαδή ολοκληρωθούν οι επιπλέον εξετάσεις που πρέπει να γίνουν στη σορό του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός κηδεύτηκε σε στενό κύκλο στις 3 Νοεμβρίου στο Forest Lawn Memorial Park στο Λος Άντζελες. Τα υπόλοιπα «Φιλαράκια» του ήταν εκεί μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του για να τον αποχαιρετήσουν.

Ο Μάθιου Πέρι πάλευε με τους… δαίμονές του για χρόνια, καθώς ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Έχει μιλήσει ανοιχτά και ειλικρινά για τους αγώνες του και το ταξίδι του προς τη νηφαλιότητα στα απομνημονεύματά του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing» το 2022.

Όταν πέθανε, η δημιουργός των «Friends» Marta Kauffman επιβεβαίωσε ότι ήταν νηφάλιος. «Φαινόταν καλύτερα από ό,τι είχα δει εδώ και καιρό. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη. Ήταν συναισθηματικά σε καλό σημείο, έδειχνε καλά, έκοψε το κάπνισμα», δήλωσε στην εκπομπή TODAY μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

«Ήταν χαρούμενος και ευδιάθετος. Δεν φαινόταν να τον βαραίνει τίποτα. Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, γι’ αυτό και αυτό φαίνεται τόσο άδικο» πρόσθεσε η ίδια.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση