Μαργαριτάρια στο πένθος: Η Κέιτ Μίντλετον και η λεπτομέρεια στο ντύσιμό της που δεν κατανόησε κανείς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 11:54 Μαργαριτάρια στο πένθος: Η Κέιτ Μίντλετον και η λεπτομέρεια στο ντύσιμό της που δεν κατανόησε κανείς

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε μια σειρά από εμφανίσεις την εβδομάδα που πέρασε. Η λεπτομέρεια στο ντύσιμό της που δεν κατανόησε κανείς.

Την εβδομάδα που πέρασε η βασιλική οικογένεια έκανε πολλές εμφανίσεις, αφού εκτός από την Ημέρα Μνήνης γιορτάστηκαν και τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον συμμετείχαν σε όλες τις σημαντικές εκδηλώσεις με πρώτη εμφάνιση στο ετήσιο Φεστιβάλ Μνήμης της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας στο Royal Albert Hall.

 
Μαργαριτάρια στο πένθος: Η Κέιτ Μίντλετον και η λεπτομέρεια στο ντύσιμό της που δεν κατανόησε κανείς

Η εκδήλωση τιμά τους πεσόντες στρατιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία και η Κέιτ και ο Γούλιαμ είναι πάντα παρόντες τα τελευταία χρόνια.

kate middleton

Ακολουθώντας την παράδοση, όλοι φόρεσαν σκούρα ρούχα στολισμένα με κόκκινες καρφίτσες παπαρούνας. Το σύμβολο, που πιστεύεται ότι προέρχεται από το ποίημα του John McCrae "In Flanders Fields", χρησιμοποιείται από το 1921 για να τιμήσει τα μέλη του στρατού που έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο.

kate middleton

Την επόμενη μέρα η Κέιτ εμφανίστηκε δίπλα στην Καμίλα στο μπαλκόνι του υπουργείου Εξωτερικών από όπου παρακολούθησαν το τελετουργικό για την ημέρα μνήμης.

Kate Middleton

Και οι δυο ήταν ντυμένες στα μαύρα με στιλάτα παλτό αλλά υπήρξε μια λεπτομέρεια στην εμφάνιση της Κέιτ που προκάλεσε ερωτηματικά. Γιατί φόρεσε τρεις και όχι μία παπαρούνα στο πέτο της; Ποια είναι η σημειολογία αυτής της επιλογής την ώρα που όλοι φορούν μία μόνο παπαρούνα; Αυτό το ερώτημα παραμένει αναπάντητο.

Kate Middleton

Μαργαριτάρια στο πένθος

Στην πρώτη εμφάνιση του Σαββάτου η Κέιτ ήταν ντυμένη πένθιμα αλλά ήταν εντυπωσιακή με μίντι μαύρο φόρεμα με ιδιαίτερο κόψιμο κάτω από το στήθος.

kate middleton

 

kate middleton

Συγκεκριμένα φόρεσε το Emilia Wickstead Jorgie Ruched Cloqué Midi Dress που κοστίζει 1,450 λίρες και το έχει ξαναφορέσει.

kate middleton

Το συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και μαύρη τσάντα φάκελο.

kate middleton

Ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με ένα εντυπωσιακό τριπλό κολιέ με διαμάντια και μαργαριτάρια με ασορτί σκουλαρίκια που ανήκε στην αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ.

kate middleton

 

kate middleton

 

queen elizabeth diamond jubilee

Πέρυσι στο Φεστιβάλ Μνήμης, η πριγκίπισσα Κέιτ φόρεσε και πάλι κοσμήματα που ανήκαν στη βασίλισσα Ελισάβετ, λίγους μήνες μετά το θάνατό της. Φόρεσε τα σκουλαρίκια με πέρλες του Μπαχρέιν και ένα τετράκλωνο μαργαριτάρι κολιέ τσόκερ με ένα διαμάντι στο κέντρο — τα ίδια κομμάτια που επέλεξε να φορέσει στην κηδεία και την τελετή ταφής της Βασίλισσας Ελισάβετ.

KATE MIDDLETON

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε ξανά το τσόκερ και τα σκουλαρίκια στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου το 2021.

KATE MIDDLETON

Αλλά και στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

kate middleton

"Τα μαργαριτάρια είναι ένα από τα ελάχιστα κοσμήματα που μπορεί να φορέσεi στο πένθος και είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη βασίλισσα Ελισάβετ και την προσωπική της κληρονομιά", είπε στο PEOPLE η Bethan Holt, συγγραφέας του The Queen: 70 Years of Majestic Style. "Είναι σύμβολο του πένθους ενός μονάρχη αλλά και μιας γιαγιάς ή προγιαγιάς".

QUEEN ELIZABETH

Το να φοράς μαργαριτάρια στο πένθος είναι μια παράδοση που έθεσε η βασίλισσα Βικτώρια μετά τον θάνατο του συζύγου της Πρίγκιπα Αλβέρτου το 1861, μετά τον οποίο φορούσε μαύρα μέχρι την ημέρα που πέθανε. Η Βασίλισσα Βικτώρια είχε αξεσουάρ με άχρωμα κοσμήματα, συχνά μαργαριτάρια, τα οποία λάτρευε και τα θεωρούσε πιο διακριτικά και με σεβασμό από τα ζαφείρια, τα ρουμπίνια ή άλλους χρωματιστές πολύτιμους λίθους.

πηγή: thetoc.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση